01/12/2016

Voorbekabelde signaallampen Auer P-serieVoorbekabelde signaallampen P-serie | Auer Signal

De 'P'-serie signaallampen van Auer Signal zijn middelgrote (75 mm diameter) signaallampen die zijn geconfigureerd en voorbekabeld. In deze serie bestaat de keuze uit een hoog of laag lensontwerp.

De kracht van Auer Signal is een zeer breed productaanbod van moderne LED-signaallampen. Het assortiment wordt aangevuld met de bekende Xenon-lampen. Lees meer over signaallampen en zoemers.


Model
LED continu/ knipperend
LED multi-strobe
Xenon strobe

Hoge lens
PCH
PFH
PXH
Lage lens
PCL
PFL
PXL

De multi-kleur LED continu signaallamp PMH (rood-geel-groen) is als tweede product in de serie gepland.

 

Bekijk signaleringstechniek van Auer Signal Stel uw vraag over Auer Signal P-serie


Hoge beschermingsgraad

De 'P'-serie signaallampen is voorzien van een IP66/IP67 beschermingsgraad en wordt standaard geleverd met 1 meter kabel. Om deze hoge beschermgraad te bereiken (en hiermee bijv. condensatie problemen te voorkomen), worden de lens en de basis aan elkaar gelijmd en is de kabeluitgang volledig afgesloten. De basis heeft twee geïntegreerde roestvrij stalen bevestigingsschroeven voor een standaard horizontale montage. Als accessoire kan gekozen worden voor een kunststof houder voor wandmontage en een buismontage optie met 100 mm of 250 mm lange aluminium buizen.

Uitvoeringen p-serie signaallampen

Naast de standaard LED uitvoeringen: continu branden/knipperend, zijn binnen deze P-serie ook LED multi-strobe modellen beschikbaar. Deze zijn voorzien van 2 LED strobe-patronen (6 keer snel flitsen en onregelmatige meerdere flitsen) die extern aanstuurbaar zijn.

Voor zowel hoge als lage lens Xenon-modellen bieden we naast standaard 110/120 en 230 /240 V AC modellen ook uitvoeringen met een breed spanningsbereik: 10-100 V DC / 20-70 V AC.

Alle kunststof onderdelen zijn gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat kunststoffen (IK 08). Op projectbasis kunnen de lengte, type kabel, connectoren etc. naar wens worden aangevraagd. Lees meer over signaaltorens en stack lights.

 

close-video-button