12/09/2016

Veiligheidsrelais met acht functies - SAFEMASTER C - DOLDVeiligheidsrelais met acht functies | SAFEMASTER C | DOLD

Veiligheidsmodule UG 6970

De SAFEMASTER C-serie van DOLD is uitgebreid met de multifunctionele veiligheidsmodule UG 6970. Het veiligheidsrelais bewaakt gelijktijdig twee onafhankelijke, door de gebruiker te selecteren beveiligingsfuncties in één apparaat. De gebruiker kan naast de basisfuncties noodstop en veiligheidsdeur kiezen uit de functies tweehandbediening, veiligheidsschakelmat of -lijst, fotocel en/of antivalente schakelaar. De module biedt een maximale veiligheid tot PL e / cat. 4 en SIL 3 en is geschikt voor gebruik in installaties volgens EN 50156-1. Lees meer over veiligheidsrelais.

 

Bekijk veiligheidsrelais DOLD UG 6970 Stel uw vraag


Eenvoudige programmering en aansluiting

Programmeren is bij de veiligheidsmodule UG 6970 niet nodig. De configuratie gebeurt snel en eenvoudig via drie draaischakelaars. Met de compacte module van slechts 22,5 mm breed, kunnen twee verschillende veiligheidscircuits eenvoudig gelijktijdig bewaakt worden. Zo kan er gekozen worden tussen handmatige of automatische start. Het aansluiten kan met plug-in schroefklemmen of veerklemmen.

Kruisfoutmonitoring en lijnfoutdetectie

De UG 6970 is ontworpen voor 2-kanaals werking met instelbare kruisfoutmonitoring. Bovendien beschikt de veiligheidsmodule over lijnfoutdetectie op de ON-knop. LED-indicatoren en halfgeleidersignaaluitgangen zorgen voor een snelle diagnose. De UG 6980 is beschikbaar als slechts één veiligheidscircuit moet worden bewaakt.

Voordelen:

  • Snelle en eenvoudige configuratie via draaischakelaars
  • Twee onafhankelijke veiligheidsfuncties op één apparaat te selecteren. Combineren van veiligheidsfuncties is mogelijk.
  • Keuze-opties: noodstop, veiligheidsdeur, tweehandbediening, veiligheidsschakelmat/-lijst, fotocel, antivalente schakelaar

close-video-button