27/07/2016

Dold & Soehne KG kiezen voor fortop!

Daar zijn wij trots op! E. Dold & Soehne KG is binnen machineveiligheid, interlocksystemen en relaistechniek één van de meest bekende en betrouwbare A-merken. De producten van E. Dold & Soehne KG maken ons assortiment completer, waardoor we u per direct nog beter van dienst kunnen zijn. Per 1 oktober 2015 heeft fortop Zelfs exclusiviteit als distributeur in Nederland. Dat E. Dold & Soehne KG voor fortop heeft gekozen, geeft aan dat onze strategie als onafhankelijk leverancier werkt.

We verkopen producten en diensten en geven advies en ondersteuning. Dat willen we goed doen. Daarom letten we bij fortop op de details. Want met alleen een goede prijs en een mooi product ben je er nog niet. Tijdige leveringen, duidelijke facturen en vriendelijke medewerkers die weten waar ze over praten. We beloven u dat we op de details letten, dat houdt ons scherp. E. Dold & Soehne KG ziet fortop hierdoor als een betrouwbare en professionele partner.

Als de vraag van een klant verder gaat bieden wij totaaloplossingen. Het productpakket van E. Dold & Soehne KG sluit hier perfect bij aan. Door de toevoeging van E. Dold & Soehne KG versterkt fortop haar positie in de toepassingsgebieden Machineveiligheid en Besturingstechniek.

"E. Dold & Soehne KG is één van de meest toonaangevende producenten op gebied van machineveiligheid. Ze produceren mooie producten voor slimme oplossingen. Met E. Dold & Soehne KG in ons pakket kunnen we onze klanten nu nog beter van dienst zijn. Deze samenwerking is een toegevoegde waarde voor zowel fortop als E. Dold & Soehne KG. Fortop krijgt er een sterke partner bij en E. Dold & Soehne KG maakt gebruik van het netwerk en de ervaring van fortop. Wij kijken er naar uit om u ook met E. Dold & Soehne KG van dienst te kunnen zijn!"

 

Bekijk alle producten van DOLD in de webshop Stel uw vraag over DOLD

close-video-button