Aline de Vos | Managementassistent

Never a dull moment!

Als management assistent zorg ik voor de derde ontbrekende hand. Ik zorg ervoor dat het management optimaal kan functioneren en zich geen zorgen hoeft te maken om de bijzaken. Die los ik namelijk op!

De veelzijdigheid van deze functie maakt dat de dagen omvliegen. Een hotelkamer boeken voor buitenlandse gasten tot het notuleren van een vergadering. Interne nieuwsbrieven maken tot een cadeautje kopen voor een jarige collega. Never a dull moment!

Inmiddels zijn mijn drie kinderen al wat ouder en begon het te kriebelen het arbeidsproces in te gaan. Intussen heb ik veel vrijwilligerswerk gedaan en doe ik nog steeds. Ik ben bijv. secretaris van de IJsclub in Belt-Schutsloot en secretaris van de Samenwerkende Recreatieve Ondernemers in Belt-Schutsloot. Verder zing ik bij Popkoor WanneBe en in de zomertijd kan ik mijn creatieve ei kwijt met het bouwen van een gondel bij Gondelgroep A/S United. Op elke tweede vrijdag van augustus trekken de gondels langs verlichte tuinen door de dorpsgracht van het pittoreske Belt-Schutsloot. Zeker de moeite waard om een keer naar de mooiste gondelvaart van Nederland te komen kijken!


Neem contact op met Aline
avs@fortop.nl
038 - 337 2700

Aline de Vos | Managementassistent

close-video-button