Hans Korteweg | Sr. Accountmanager

De techniek, het proces en de gebruiker

Per november 2016 werk ik als senior accountmanager bij fortop. Ik ben hier verantwoordelijk voor de regio Zuid-Nederland. Hiervoor heb ik ruim 23 jaar in de industrie en 5 jaar in de sector Utiliteit gewerkt in verschillende rollen van engineer, project-, service-, sales- en accountmanager. Mijn passie is de techniek, het proces en de gebruiker. Het verdiepen in de klant en het bieden van de best passende oplossing is één van mijn drijfveren.

Het werken bij een dynamisch en sterk groeiend bedrijf als fortop biedt veel kansen en ruimte voor eigen inbreng. Het is een platte organisatie met een open en informele sfeer. Plezier in het werk is wat je door de gehele organisatie proeft en dat straal je ook naar de buiten toe uit. Dit samen met de aanwezige technische kennis bij fortop zijn de ideale ingrediënten voor succes.

In mijn vrije tijd ben ik het liefst buiten, lekker uitwaaien met onze labrador op het strand, als coach van de voetbalclub FC ’s-Gravenzande (JO19-5), een rondje op de mountainbike of lekker kamperen. Na al die frisse lucht vind ik het ook heerlijk om met mijn neus in een goed boek of reismagazine te zitten.

Neem contact op met Hans
hkg@fortop.nl
038 - 337 2700
LinkedIn

Hans Korteweg | Sr. Accountmanager

close-video-button