Sandra van Beers | Controller

Finance en implementatie van systemen

Al vijftien jaar ben ik werkzaam als professional op het gebied van finance en implementatie van systemen, met focus op de gebruiker. Het proces en wat ik daarvan terugzie in systemen triggeren mij altijd. Monitoring, analyse en het zichtbaar maken van wat we vastleggen in systemen en het optimaliseren van het proces. “Hoe kunnen we zo samenwerken dat we voor ons bedrijf het beste resultaat krijgen?” Dat is waar ik voor ga. Bij fortop doe ik dat in mijn rol als controller. In mijn vrije tijd volg ik een opleiding tot osteopaat.


Neem contact op met Sandra
sbs@fortop.nl
038 - 337 2700

Sandra van Beers | Controller

Bekijk de video en ervaar fortop

Volledig inzicht in uw energiekwaliteit, en een optimale veiligheid en betrouwbaarheid van uw machines en installaties. Onderdelen die van kritisch belang zijn voor uw bedrijfsprocessen. Maar wat is nu de beste oplossing voor uw specifieke situatie?

Fortop is specialist op het gebied van automation en energy control. We kijken mee, denken mee, en ontwikkelen samen met onze leveranciers de beste oplossing. Ook als die nog niet bestaat. Want storingen of problemen binnen uw energiebeheer of installaties kunnen uw productie en bedrijfscontinuïteit in gevaar brengen. Fortop helpt door deze processen te waarborgen en te versnellen. Daarnaast nemen we u graag mee in de nieuwste marktonwikkelingen. 

Wij werken intensief samen met onze leveranciers. Stuk voor stuk familiebedrijven met jarenlange ervaring, die alleen maar A-producten ontwikkelen. Gecombineerd met onze specialistische vakkennis zijn wij in staat de beste oplossing voor onze klanten te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan speciale componenten voor extreme toepassingen, zoals explosievrije schakelaars in de petrochemie of wireless voetpedalen in de medische sector. 

Wanneer het écht moet, beginnen onze handen te jeuken. En wanneer een standaardoplossing voldoende is, zeggen wij dit eerlijk. Want zo is fortop.

Wij zijn gek van techniek, vinden innovaties geweldig en houden van uitdagingen. Dus heeft u vragen of problemen rondom uw automation of energy control? Bel ons!

 

Neem contact met ons op! 

close-video-button