beveiliging van verticale industriedeuren

Een compleet pakket voor industriële deuren

Iedereen die gebruik maakt van industriële deuren, gebruikt hier tegenwoordig technologie bij. Deze technologie kan op veel manieren ingezet worden. Door het combineren van radars, sensoren, lusdetectors en schakellijsten zorgt u voor een optimale controle van de toegang.

Bircher Reglomat RFGate

Draadloze signaaloverdracht

Schakellijsten signaleren de status van de deur en geven deze door aan het controlerelais. Bij elektrische schakellijsten zorgen twee metalen contacten voor de transmissie van het signaal. Vervolgens zorgt een controlemodule als de RFGate voor de verwerking van het signaal. De module kan op de deur geplaatst worden en maakt gebruik van een draadloze overdracht.

Bekijk de specificaties >

Radars

Met behulp van een bewegingsradar worden statisch rijdende objecten als heftrucks en andere interne transportmiddelen gedetecteerd. De Herkules 2 van Bircher Reglomat is een efficiënte radar voor het openen van automatische deuren. Het grote voordeel van deze radar is dat het alleen bewegende objecten detecteert. Personen worden herkend door de dynamiek in de beweging en worden genegeerd. De radar herkent ook de rijrichting. De deur opent alleen in de ingestelde rijrichting (als het object naar de deur toe rijdt of juist ervan af).

Bekijk de specificaties >

Schakellijsten

Wilt u schakellijsten op maat? Neem contact met ons op. Wij maken de schakellijsten in onze werkplaats, precies zoals u ze nodig heeft.

Lees meer over onze schakellijsten >

Lusdetectoren

Lusdetectie wordt gebruikt voor het automatisch openen van industriële poorten en bijvoorbeeld slagbomen. Op het moment dat een voertuig wordt gedetecteerd, zorgt de lusdetector voor een soepele doorgang. De lusdetector wordt in de grond geplaatst.

Bekijk de specificaties >

Sensoren

LB Gate is een sensor met een doorgangsbewakingsfunctie. De sensor detecteert simpelweg of er iets of iemand in de deuropening aanwezig is en werkt vanuit het principe zender/ontvanger.

Bekijk de specificaties >

Schakelaars

Heeft uw roldeur een secundaire deur? Maak dan gebruik van een schakelaar die door middel van een draadloze overdracht de status van de deur door geeft, in combinatie met een controlemodule RF Gate.

 

close-video-button