BEVEILIGING VAN VERTICALE INDUSTRIEDEUREN

Iedereen die gebruik maakt van industriële deuren, gebruikt hier tegenwoordig technologie bij. Deze technologie kan op veel manieren ingezet worden. Door het combineren van radars, sensoren, lusdetectors en schakellijsten zorgt u voor een optimale controle van de toegang.

 

Bekijk toegangssensorenStel uw vraag

 

Applicatievoorbeeld openen verticale deuren | Bircher Reglomat
RFGate | Bircher Reglomat

Draadloze signaaloverdracht

Schakellijsten signaleren de status van de deur en geven deze door aan het controlerelais. Bij elektrische schakellijsten zorgen twee metalen contacten voor de transmissie van het signaal. Vervolgens zorgt een controlemodule als de Bircher Reglomat RFGate voor de verwerking van het signaal. De module kan op de deur geplaatst worden en maakt gebruik van een draadloze overdracht.

 

Bekijk RFGate

Radars

Met behulp van een bewegingsradar worden statisch rijdende objecten als heftrucks en andere interne transportmiddelen gedetecteerd. De Bircher Reglomat Herkules 2E is een efficiënte radar voor het openen van automatische deuren.

Detecteren van bewegende delen

Het grote voordeel van deze radar is dat het alleen bewegende objecten detecteert. Personen worden herkend door de dynamiek in de beweging en worden genegeerd. De radar herkent ook de rijrichting. De deur opent alleen in de ingestelde rijrichting (als het object naar de deur toe rijdt of juist ervan af).

 

Bekijk Herkules 2E

Verticale industriedeur | Toegangssensor | Bircher Reglomat
Verticale industriedeuren

Schakellijsten

Wilt u schakellijsten op maat? Neem contact met ons op. Wij maken de schakellijsten in onze werkplaats, precies zoals u ze nodig heeft.

Bekijk schakellijsten

Lusdetectoren

Lusdetectie wordt gebruikt voor het automatisch openen van industriële poorten en bijvoorbeeld slagbomen. Op het moment dat een voertuig wordt gedetecteerd, zorgt de lusdetector voor een soepele doorgang. De lusdetector wordt in de grond geplaatst.

Bekijk lusdetectoren

Verticale industriedeur lusdetector

Sensoren

LB Gate is een sensor met een doorgangsbewakingsfunctie. De sensor detecteert simpelweg of er iets of iemand in de deuropening aanwezig is en werkt vanuit het principe zender/ontvanger.

Bekijk de specificaties >

Schakelaars

Heeft uw roldeur een secundaire deur? Maak dan gebruik van een schakelaar die door middel van een draadloze overdracht de status van de deur door geeft, in combinatie met een controlemodule RF Gate.

 

close-video-button