Bircher reglomat - Toegangstechniek

specialist in toegangstechniek

Bircher Reglomat AG, gevestigd in Beringen, Zwitserland, is de sensorspecialist voor automatische deuren en hekken, openbaar vervoer en industrie.

Bircher Reglomat staat voor comfort en veiligheid in een snel groeiende automatiseringswereld. Comfortproducten zijn producten die op onopvallende wijze bijdrage aan het proces. Zij brengen meer in beweging dan alleen hekken en deuren. Ze detecteren alles wat er op hen afkomt, van hen verwijdert of langskomt. Ook bij een brandalarm of bij langzaam lopende personen zijn deze producten altijd betrouwbaar.

Veiligheidsproducten voorkomen dat mens of auto door gevaarlijke schaar- en sluitkanten gewond of beschadigd worden. Drukgevoelig of contactvrij geven ze onmiddellijk het cruciale commando aan een besturingsmodule. 

Bircher reglomat logo
Industriële deuren

Een compleet pakket voor industriële deuren

Iedereen die gebruik maakt van industriële deuren, gebruikt hier tegenwoordig technologie bij. Deze technologie kan op veel manieren ingezet worden. Door het combineren van radars, sensoren, lusdetectors en schakellijsten zorgt u voor een optimale controle van de toegang.

Lees meer >

Back to basic: lusdetectie met Proloop Lite

Lusdetectie wordt gebruikt voor het automatisch openen van bijvoorbeeld slagbomen en industriële poorten. Op het moment dat een voertuig wordt gedetecteerd, zorgt de lusdetector voor een soepele doorgang. Voor lusdetectie kan de Proloop 2 van Bircher Reglomat ingezet worden. Deze lusdetector biedt veel mogelijkheden en is zeer efficiënt wanneer deze optimaal ingezet kunnen worden. Lees meer over lusdetectie met ProLoop Lite...

 

Bekijk Lusdetectie ProLoop Lite in webshop

Lusdetectie met Proloop Lite
Schakellijsten op maat

Schakellijsten op maat gemaakt

In onze werkplaats assembleren we elektrische schakellijsten zoals u ze nodig heeft. We maken een ready-to-use schakellijst volgens uw specificaties.

  • Iedere gewenste lengte
  • Keuze uit rubberprofielen
  • Snel geleverd

 

Ieder type schakellijst heeft zijn/haar specifieke kenmerken.

Lees meer >

Draadloze schakellijsten via pneumatisch systeem

Gebruik maken van schakellijsten voor uw roldeuren, sectionele deuren of kanteldeuren kan nu zowel elektrisch als pneumatisch. Het AirMission-systeem van Bircher Reglomat zorgt voor een draadloze overdracht tussen de pneumatische schakellijst en de besturing.

Lees meer >

Draadloos signalen overbrengen Bircher reglomat airmission

Contact

Meer weten over machineveiligheid, vision & sensors, signaleringstechniek, wireless of verbindingstechniek? Vul het formulier hiernaast in. Wij nemen contact met u op!