ReeR

ReeR voor veiligheid in en rondom uw machine

Veiligheidssytemen in- en rondom machine

Reer is een specialist op het gebied van machineveiligheid en is gespecialiseerd in opto-elektronische sensoren en controllers. Een specialiteit van ReeR is het creëren van een veiligheidszone door middel van  een lichtscherm(en) of laser scanner(s) en de bijbehorende relais.

Dankzij de ervaring in de machinebouw, automotive, robotica en palletiseermachinesector heeft ReeR voor iedere veiligheidsapplicatie een oplossing die aansluit op specifieke situaties.

In 1959 werd ReeR opgericht in Turijn, Italië. Inmiddels telt ReeR meer dan 100 medewerkers.

reer logo

Muting ingewikkeld? Niet met ReeR Safegate

Het muting veiligheidslichtscherm van ReeR is programmeerbaar en is hierdoor eenvoudig in te stellen. De Safegate garandeert een perfecte integratie van alle mutingsensoren of muting armen (L of T) door deze direct op het scherm aan te sluiten.

Lees meer >

video

Eenvoudig en betrouwbaar een veiligheidssysteem opzetten

De Mosaic is een modulair, configureerbaar veiligheidsrelais voor het beveiligen van machines of installaties. Geschikt voor het monitoren van verschillende veiligheidssensoren zoals veiligheidslichtschermen, laser scanners, fotocellen, mechanische eindschakelaars, matten, nood-uit knoppen en tweehandbediening in één flexibel systeem. Het systeem bestaan uit een hoofdmodule M1 en maximaal 7 uitbreidingsmodules die aangesloten worden via de bus aan de achterzijde.

Lees meer >

Ga naar Branches

Onze producten en totaaloplossingen ondersteunen allerlei markten

Contact

We helpen u graag verder. Specifieke vragen over automation, energy control of maatoplossingen? Onze specialisten beantwoorden ze graag.

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.