Je rol als accountmanager binnendienst

Via telefoon en email heb je dagelijks contact met klanten. Ze stellen je vragen over sensoren voor een transportband, draadloze schakelaars voor een machine of een optisch alarm voor een deur.

Ze hebben iets gekocht en hebben vragen over de installatie of het gebruik. Jij zoekt dit voor hen uit en soms maak je een testopstelling in het magazijn als dat nodig is.

Natuurlijk kun je overleggen met je collega’s en je leidinggevende als je het even niet precies weet. Kwaliteit en samenwerken staat voorop, maar daarnaast vinden je collega’s het ook heel belangrijk dat jij je prettig voelt in het team, zelf met ideeën komt en bovenal passie voelt met de uitvoering van je werkzaamheden

Je zorgt ervoor dat je de klanten altijd op een prettige en persoonlijke wijze te woord staat. Vervolgens zorg je ook voor de juiste afhandeling in de systemen. Er wordt veel van jou gevraagd want iedere vraag is weer anders. Je schakelt continue tussen diverse partijen, en je levert steeds weer maatwerk.

Technisch medewerker commerciële binnendienst

Inside fortop - Collega's vertellen

Hoe we werken

Je komt in een team met een duidelijke propositie naar de markt. 

We hebben een voortdurende stroom aan marketingactiviteiten zoals webinars, workshops, whitepapers en gerichte e-mails waarin we onze kennis delen.  Hierdoor hebben we een database met interessante leads opgebouwd. 

Waar jij energie van krijgt is het commerciële spel: het vinden van potentiële klanten, contact leggen en uiteindelijk de verkoop afsluiten. Je weet tijdens gesprekken de interesse te wekken voor onze producten en software.

Sommige trajecten hebben een wat langere doorlooptijd. Dat komt doordat het vaak grote investeringen zijn voor de klant, dat er testfases doorlopen moeten worden of  langere beslislijnen zijn bij grote organisaties.  In de tussentijd onderhoud jij het contact en durf jij de klant – gedoseerd – in beweging te houden. 

Technisch hoef je niet alles te weten van de producten en de software. Affiniteit met techniek is wel nodig. Je moet er immers enthousiast over kunnen vertellen en er graag meer over willen leren.  

Je past bij fortop omdat je klanten echt wilt helpen. Je houdt van samenwerken, scoren met het team en fair play. Je gaat – net als wij – voor een lange termijn relatie met de klant. 

Je werkt vanuit onze locatie Zwartsluis op een afdeling met enthousiaste collega's in een moderne omgeving.

Hoe we werken
De taken op een rijtje

De taken op een rijtje

 • Proactief oppakken van klantvragen die via e-mail en telefoon binnenkomen
 • Adviseren en informeren van klanten
 • Verkopen door actief in te haken op de klantvragen
 • Opstellen en nabellen van offertes
 • Administreren van activiteiten, taken en afspraken in ons geavanceerde CRM-systeem
 • Zorgen voor tijdige en correcte naleving van gemaakte afspraken

Jij brengt ons

Je bent dol op techniek en innovatie. Je hebt veelvuldig contact met klanten en denkt mee met het aanbieden van maatwerk. Je doet daarnaast de orderverwerking en beschikt over de volgende vaardigheden:

 • Teamspirit!
 • Relevante werkervaring bij de commerciële of verkoop binnendienst van (bij voorkeur) een technisch bedrijf
 • Hbo werk- en denkniveau / afgeronde mbo-opleiding elektrotechniek
 • Mondeling en schriftelijk goede uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands, Engels en Duits
 • Je bent flexibel, pro-actief en kunt zelfstandig werken
 • Je bent full-time beschikbaar, ma-vrij van 08:00 tot 17:00 uur
Wat vragen wij van jou
pand

Wij bieden je

 • Interne (en zo nodig externe) opleiding in onze techniek
 • Een team dat weet, dat alleen door samenwerken, de beste resultaten behaald worden
 • Een marktconform salaris
 • Een superleuke baan in een dynamische en internationaal gerichte organisatie
 • Een leuke, informele werkomgeving waar je kunt werken met de allerleukste collega’s

Hier kom je te werken

fortop automation en energy control is importeur van kwalitatief hoogwaardige merken op het gebied van automation (machineveiligheid, vision, schakelaars en sensoren, verbindingstechniek, besturingstechniek, signaleringstechniek en human machine interface) en energy control (meettechniek, power monitoring en power quality solutions). Dat doen we exclusief voor de  Nederland, België en UK. We hebben een eigen software- en support afdeling, die jou ondersteunen bij klantvragen. 

Om de markt goed te kunnen bedienen hebben we  teams in België en in Engeland. Onze basis is in Zwartsluis. Voor Zuid-Nederland werken we vanuit ons kantoor in Uden.

Binnen fortop zijn we gek op techniek. We gebruiken moderne middelen om slim te kunnen werken. Bovendien zijn we gek op mensen. We vinden het belangrijk dat iedereen werk doet wat past bij ieders kwaliteiten en belangstelling. Wij geloven dat je hierdoor op een fijne manier het beste uit jezelf kunt halen. En daar hebben wij als team fortop natuurlijk ook baat bij. Uiteraard faciliteren wij jouw ontwikkeling.

Het woord team staat meerdere keren in deze tekst omdat dat heel belangrijk voor ons is. Ons mooie bedrijf verder succesvol uitbouwen doen we tenslotte samen. 

Hier kom je te werken
Past deze functie bij jou? Solliciteer dan nu!

Past deze functie bij jou? Solliciteer dan nu!

Wil je meer weten over wat je gaat doen en wat je van ons mag verwachten  neem dan contact op met Jolande Rekveldt. Zij is te bereiken via tel. 038 - 33 72 700 of mail jrd@fortop.nl  

Ben je zo enthousiast dat je meteen een afspraak wilt maken? Dan kun je bellen met Ilona en Else van onze werving en selectie partner ZWPD: 038 3868440.

 

Solliciteer direct via ZWPD!

close-video-button