Ondersteuning

Naast het aanbod van producten en het bieden van totaaloplossingen, vinden we het prettig dat we u ook kunnen ondersteunen. Dat doen we zo:

 • Het beschikbaar stellen van samples
  Het is mogelijk om een sample van een specifiek product op te vragen. Volstaat een sample niet, dan is er een mogelijkheid om het product uitvoerig op locatie te testen, binnen de gewenste applicatie.
 • Hulp bij implementatie bij Janitza-meters
  Wij bieden ondersteuning bij implementatie op locatie. Daarnaast bieden we online hulp bij opstarten door middel van instructievideo's of telefonische ondersteuning. Via remote support kunnen wij op afstand uw computer overnemen om u te helpen bij de implementatie.
 • Hulp bij implementatie bij SensoPart vision sensoren
  Wij bieden ondersteuning bij implementatie op locatie. Daarnaast bieden we online hulp bij opstarten door middel van instructievideo's of telefonische ondersteuning.
 • Workshops
  Bij aanschaf van een Janitza-meter kunt u zich aanmelden voor de workshop Power Quality. U leert in een dag hoe u optimaal gebruik kunt maken van uw meter.
 • Normen
  Sommige producten of applicaties vragen om specifieke normen. Onze medewerkers kunnen u helpen bij het interpreteren van deze normen.
Ondersteuning fortop

Instructievideo's Janitza

Bekijk de antwoorden op de meest voorkomende vragen bij de installatie van Janitza analysers in de instructievideo's.

Lees meer

Instructievideo's SensoPart

Bekijk de antwoorden op de meest voorkomende vragen bij de installatie van SensoPart vision & sensors in de instructievideo's.

Lees meer

'Did you know' video's van SensoPart

De meest handige video's van SensoPart boordevol nuttige informatie bij elkaar.

Lees meer

Toepassingsvideo's voor Inxpect radar sensoren

Korte maar duidelijke video's over de toepassingsmogelijkheden van de Inxpect radar sensoren.

Lees meer

close-video-button