gewóón doen en gewoon dóen!

over fortop

Fortop is specialist op het gebied van automation en energy control. We kijken mee, denken mee, en ontwikkelen samen met onze leveranciers de beste oplossing. Ook als die nog niet bestaat. Want storingen of problemen binnen uw energiebeheer of installaties kunnen uw productie en bedrijfscontinuïteit in gevaar brengen.

Fortop helpt u door deze processen te waarborgen en te versnellen. Daarnaast nemen we u graag mee in de nieuwste marktonwikkelingen.

 

 

fortop biedt oplossingen

Missie

Wanneer het écht moet, beginnen onze handen te jeuken. En wanneer een standaardoplossing voldoende is, zeggen wij dit eerlijk. Want zo is fortop!

Lees meer

Team

Het team van fortop staat voor uw klaar; onze specialisten stellen zich graag aan u voor. Lees meer over onze medewerkers en zoek contact.

Lees meer

Vacatures

Fortop is een sterk groeiende organisatie. We zijn vaak op zoek naar talent op diverse gebieden. Zo zijn we altijd op zoek naar talentvolle HBO stagiairs.

Lees meer

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over producten, oplossingen en merken. Makkelijk inzichtelijk per onderwerp.

Lees meer

Evenementen

Een workshop volgen over GridVis? Staat fortop binnenkort op een beurs? Hier komt u alles te weten over onze evenementen én kunt u zich inschrijven.

Lees meer

Branchespecials

Wilt u de fortop-nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan in voor één (of meer) van onze branchespecials. Zo ontvangt u het nieuws dat aansluit op uw vakgebied.

Lees meer

close-video-button