Je rol als accountmanager

Datacenters, ziekenhuizen en procesindustrieën streven naar 100% uptime en willen besparen op het stroomverbruik. Dit zijn voorbeelden van klantengroepen die wij daarbij helpen met onze producten, monitoringsoftware en de bijbehorende kennis. 

Naast het energieverbruik maken we ook de kwaliteit van spanning en stroom (power quality) inzichtelijk en kunnen we deze verbeteren. Hiermee reduceren we het energieverbruik, de onderhoudskosten en de kans op uitval. 

Inmiddels zijn we leidend in ons marktsegment en hebben we een indrukwekkend klantenbestand opgebouwd. 

Duurzame elektrische energie wordt door de energietransitie steeds belangrijker. Hierdoor groeit de vraag naar onze producten en dienstverlening sterk. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe accountmanager energy control voor Zuid-Nederland die onze klantportefeuille daar verder uitbouwt. 

Accountmanager energy control Zuid-Nederland

Inside fortop - Collega's vertellen

Hoe we werken

Je komt in een team met een duidelijke propositie naar de markt. Er ligt een panklaar verhaal waarmee je potentials in Noord-Brabant, Zuid-Holland, Zeeland en Limburg kunt benaderen. Uiteraard krijg je diverse hulpmiddelen om je tijdens gesprekken te ondersteunen.

We hebben een voortdurende stroom aan marketingactiviteiten zoals webinars, workshops, whitepapers en gerichte e-mails waarin we onze kennis delen.  Hierdoor hebben we een database met interessante leads opgebouwd. 

Waar jij energie van krijgt is het commerciële spel: het vinden van potentiële klanten, contact leggen en uiteindelijk de verkoop afsluiten. Je weet tijdens klantbezoeken de interesse te wekken voor onze producten en software.

Sommige trajecten hebben een wat langere doorlooptijd. Dat komt doordat het vaak grote investeringen zijn voor de klant, dat er testfases doorlopen moeten worden of  langere beslislijnen zijn bij grote organisaties.  In de tussentijd onderhoud jij het contact en durf jij de klant – gedoseerd – in beweging te houden. 

Technisch hoef je niet alles te weten van de power quality producten en de software. Voor metingen bij de klant en technisch advies in de diepte kun je bouwen op zeer capabele collega’s. Affiniteit met energie techniek  is wel nodig. Je moet er immers enthousiast over kunnen vertellen en er graag meer over willen leren.  

Je past bij fortop omdat je klanten echt wilt helpen. Je houdt van samenwerken, scoren met het team en fair play. Je gaat – net als wij – voor een lange termijn relatie met de klant. 

Je werkt vanuit onze locatie in Uden en vanuit huis wanneer dat zo uitkomt. Je gaat regelmatig  naar het hoofdkantoor in Zwartsluis (omgeving Zwolle). Hier ontmoet je de overige collega's. Idealiter woon je in de driehoek Den Bosch, Tilburg, Eindhoven.

Functieomschrijving
Wij bieden jou

Wij bieden jou

 • Fulltime dienstverband, waarbij 36 of 32 uur ook bespreekbaar is.
 • Een marktconform salaris.
 • Een goede, eigen pensioenregeling.
 • 28 verlofdagen per jaar.
 • Auto van de zaak (met tankpas), die je ook privé mag gebruiken.
 • Laptop en telefoon van de zaak.
 • De ruimte en tijd om te leren. Waarbij fouten maken mag.   
 • Een werkomgeving waarin mensen betrokken zijn bij elkaar, elkaar helpen en elkaar scherp houden.

Jij brengt ons

 • Passie voor het sales vak. Je loopt al een paar jaar mee, waardoor je hebt ontdekt dat dit werk echt bij jou past.
 • HBO- werk en denkniveau.
 • Affiniteit met elektrotechniek en energie techniek. Bij voorkeur heb je  een elektro technische opleiding gedaan.
 • Een prettige collega, die het leuk vindt om samen met anderen onze klanten te helpen.
 • Openheid om zelf te leren, collega’s beter te maken en je eigen ideeën te delen. 
Wij bieden jou
Hier kom je te werken

Hier kom je te werken

fortop automation en energy control is importeur van kwalitatief hoogwaardige merken op het gebied van automation (machineveiligheid, vision, schakelaars en sensoren, verbindingstechniek, besturingstechniek, signaleringstechniek en human machine interface) en energy control (meettechniek, power monitoring en power quality solutions). Dat doen we exclusief voor de  Nederland, België en UK. We hebben een eigen software- en support afdeling, die jou ondersteunen bij klantvragen. 

Om de markt goed te kunnen bedienen hebben we  teams in België en in Engeland. Onze basis is in Zwartsluis. Voor Zuid-Nederland werken we vanuit ons kantoor in Uden.

Binnen fortop zijn we gek op techniek. We gebruiken moderne middelen om slim te kunnen werken. Bovendien zijn we gek op mensen. We vinden het belangrijk dat iedereen werk doet wat past bij ieders kwaliteiten en belangstelling. Wij geloven dat je hierdoor op een fijne manier het beste uit jezelf kunt halen. En daar hebben wij als team fortop natuurlijk ook baat bij. Uiteraard faciliteren wij jouw ontwikkeling.

Het woord team staat meerdere keren in deze tekst omdat dat heel belangrijk voor ons is. Ons mooie bedrijf verder succesvol uitbouwen doen we tenslotte samen. 

Past deze functie bij jou? Solliciteer dan nu!

Wil je meer weten over wat je gaat doen en wat je van ons mag verwachten  neem dan contact op met Elisabeth Sikkema via tel. 038 - 33 72 700 of mail esa@fortop.nl 

Ben je zo enthousiast dat je meteen een afspraak wilt maken? Dan kun je bellen met Ilona en Else van onze werving en selectie partner ZWPD: 038 3868440.

 

Solliciteer direct via ZWPD!

Past deze functie bij jou? Solliciteer dan nu!

close-video-button