Je rol als webdeveloper

Fortop is onder andere leverancier en ontwikkelaar van een “Power Monitoring Systeem” genaamd DCEM. Dit pakket is in staat om kritische elektrische installaties (daar waar het licht niet uit mag gaan) tot op milliseconden niveau te monitoren, analyseren en presenteren.

Voorbeelden van klanten zijn de grootste ziekenhuizen en datacenters waar soms meer dan 10.000 veldcomponenten tegelijkertijd worden uitgelezen en gepresenteerd. In dit segment zijn we in Nederland marktleider en door de energietransitie verwachten we de komende jaren een toenemende behoefte aan onze software.

De snelheid en hoeveelheid meetdata die het DCEM pakket tegelijkertijd verzameld en verwerkt maakt het een uniek pakket op de markt.  

test

Inside fortop - Collega's vertellen

Hoe we werken

Op de afdeling software solutions werk je samen met je collega’s aan het ontwerpen, bouwen & testen van diverse dashboards, visualisaties en rapportages. Middels deze visualisaties weet je ingewikkelde ruwe meetdata op een overzichtelijke en begrijpelijke manier te presenteren.  

Om tot de best mogelijke visualisatie te komen wissel je regelmatig kennis uit met onze power quality specialisten en klanten.  

Daarnaast ben je als software engineer betrokken bij de uitrol van complexe software installaties en systemen. Op deze manier zie je je gemaakte visualisaties in de praktijk tot leven komen en kun je je praktijkkennis weer meenemen naar de ontwerptafel voor de volgende release.    

Jou taken: 

 • Ontwerpen en ontwikkelen van web visualisaties 
 • Vertalen van ruwe meetdata naar dashboards & rapportages 
 • Software engineering bij uitrol van grote software installaties 
 • Inventariseren van wensen en behoeften uit de markt via Product Management 
Hoe we werken
rwar

Wij bieden jou

 • Een team dat weet, dat alleen door samenwerken, de beste resultaten behaald worden 
 • Een marktconform salaris 
 • Een uitdagende baan in een dynamische en internationaal gerichte organisatie 
 • Een leuke, informele werkomgeving waar je kunt werken met de allerleukste collega’s 
 • Intern opleidingstraject 

Jij brengt ons

 • Kennis van web development (HTML5, Javascript, …)
 • Kennis van AngularJS, Git of Java is een pré 
 • Relevante opleiding op minimaal MBO niveau 
 • Interesse in energietechniek 
 • Grote mate van zelfstandigheid 
 • Teamspirit! 
 • De wens om door te groeien en jezelf steeds te blijven ontwikkelen 
test
rtewt

Hier kom je te werken

fortop automation en energy control is importeur van kwalitatief hoogwaardige merken op het gebied van automation (machineveiligheid, vision, schakelaars en sensoren, verbindingstechniek, besturingstechniek, signaleringstechniek en human machine interface) en energy control (meettechniek, power monitoring en power quality solutions). Dat doen we exclusief voor de  Nederland, België en UK. We hebben een eigen software- en support afdeling, die jou ondersteunen bij klantvragen. 

Om de markt goed te kunnen bedienen hebben we  teams in België en in Engeland. Onze basis is in Zwartsluis. Voor Zuid-Nederland werken we vanuit ons kantoor in Uden.

Binnen fortop zijn we gek op techniek. We gebruiken moderne middelen om slim te kunnen werken. Bovendien zijn we gek op mensen. We vinden het belangrijk dat iedereen werk doet wat past bij ieders kwaliteiten en belangstelling. Wij geloven dat je hierdoor op een fijne manier het beste uit jezelf kunt halen. En daar hebben wij als team fortop natuurlijk ook baat bij. Uiteraard faciliteren wij jouw ontwikkeling.

Het woord team staat meerdere keren in deze tekst omdat dat heel belangrijk voor ons is. Ons mooie bedrijf verder succesvol uitbouwen doen we tenslotte samen.

 

Past deze functie bij jou? Solliciteer dan nu!

Wil je meer weten over wat je gaat doen en wat je van ons mag verwachten  neem dan contact op met Stef van Linder. Hij is Commercieel Manager te bereiken via tel. 038 - 33 72 700 of mail slr@fortop.nl 

Ben je zo enthousiast dat je meteen een afspraak wilt maken? Dan kun je bellen met Ilona en Else van onze werving en selectie partner ZWPD: 038 3868440.

Past deze functie bij jou? Solliciteer dan nu!

close-video-button