Key accountmanager energy control

Bij fortop hebben we een natuurlijke drive om dingen beter te maken. Alle onderdelen die van kritisch belang zijn voor bedrijfsprocessen willen wij optimaal zien werken. Wij zijn specialist op het gebied van automation en energy control.

Datacenters, ziekenhuizen en procesindustrieën streven naar 100% uptime en willen besparen op het stroomverbruik. Dit zijn voorbeelden van klantengroepen die wij daarbij helpen met onze producten, monitoringsoftware en de bijbehorende kennis. Naast het energieverbruik maken we ook de kwaliteit van spanning en stroom (power quality) inzichtelijk en kunnen we deze verbeteren. Hiermee reduceren we het energieverbruik, de onderhoudskosten en kans op uitval.

Duurzame elektrische energie is door de energietransitie essentieel. Hierdoor groeit de vraag naar onze producten en dienstverlening sterk. Inmiddels zijn we leidend in ons marktsegment en hebben we een indrukwekkend klantenbestand opgebouwd. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een key accountmanager. Als key accountmanager ben je het eerste aanspreekpunt voor onze belangrijkste klanten.

 

Accountmanager energy control Zuid-Nederland

Inside fortop - Collega's vertellen

Wat ga je doen

 • Je ontwikkelt een solide en vertrouwensvolle relatie tussen onze belangrijkste klanten en de organisatie en inventariseert de diepgaande behoeften.
 • Samen met je collega’s van de diverse interne teams werk je aan de hoogste kwaliteit en je bewaakt de voortgang en het budget van de lopende projecten.
 • Je beoordeelt (juridische) aspecten van offertes, orders en contracten en stelt deze waar nodig zelf op.
 • Je weet met flair te onderhandelen met oog voor de lange termijn relatie met de klant.
 • Je werkt samen met collega’s om maximaal rendement te genereren m.b.v. up- en cross-selling.
 • Je verstevigt bestaande relaties en weet nieuwe relaties voor de organisatie te winnen.
Functieomschrijving
Wij bieden jou

Jij brengt ons

Onze ideale kandidaat is een prettige collega, die het leuk vindt om samen met anderen onze klanten verder te helpen. Je weet van klanten relaties te maken en bent een echte multitasker. Je bent een goed georganiseerde teamspeler en gaat doelgericht te werk. Het contact met onze klanten staat centraal en met jouw zelfsturende en gemotiveerde houding weet je anderen te inspireren en mee te krijgen. Je hebt een open houding om nieuwe dingen te leren, en maakt collega’s beter door je eigen ideeën te delen. Verder neem je de volgende zaken mee:

 • De nodige kennis van elektrotechniek.
 • Relevante juridische kennis.
 • HBO diploma in relevant vakgebied (bijvoorbeeld Commerciële Economie of  Elektrotechniek)
 • Tenminste vijf jaar werkervaring in sales, management, key account management, of relevante ervaring.
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden; goede presentatie vaardigheden, een excellente luisteraar zijn

 

Wij bieden jou

 • Een goed salaris, afhankelijk van jouw competenties en ervaring. Indicatie: € 5.000 tot max € 7.000 bruto per maand.
 • Fulltime dienstverband (40 uur), waarbij parttime tot minimaal 32 uur ook bespreekbaar is. 
 • Een goede, eigen pensioenregeling.
 • 28 verlofdagen per jaar.
 • Auto van de zaak (met tankpas), die je ook privé mag gebruiken.
 • Laptop en telefoon van de zaak.
 • De ruimte en tijd om te leren. Waarbij fouten maken mag. 
 • Een werkomgeving waarin mensen betrokken zijn bij elkaar, elkaar helpen en elkaar scherp houden.
Wij bieden jou
Hier kom je te werken

Hier kom je te werken

fortop automation en energy control is importeur van kwalitatief hoogwaardige merken op het gebied van automation (machineveiligheid, vision, schakelaars en sensoren, verbindingstechniek, besturingstechniek, signaleringstechniek en human machine interface) en energy control (meettechniek, power monitoring en power quality solutions). Dat doen we exclusief voor Nederland, België en UK. We hebben een eigen software- en support afdeling, die jou ondersteunen bij klantvragen. 

Om de markt goed te kunnen bedienen hebben we teams in België en in Engeland. Onze basis is in Zwartsluis. Voor Zuid-Nederland werken we vanuit ons kantoor in Uden.

Binnen fortop zijn we gek op techniek. We gebruiken moderne middelen om slim te kunnen werken. Bovendien zijn we gek op mensen. We vinden het belangrijk dat iedereen werk doet wat past bij ieders kwaliteiten en belangstelling. Wij geloven dat je hierdoor op een fijne manier het beste uit jezelf kunt halen. En daar hebben wij als team fortop natuurlijk ook baat bij. Uiteraard faciliteren wij jouw ontwikkeling.

Het woord team staat meerdere keren in deze tekst omdat dat heel belangrijk voor ons is. Ons mooie bedrijf verder succesvol uitbouwen doen we tenslotte samen. 

Past deze functie bij jou? Solliciteer dan nu!

Wil je meer weten over wat je gaat doen en wat je van ons mag verwachten  neem dan contact op Jolande Rekveldt via tel. 038 - 33 72 700 of mail jrd@fortop.nl

Ben je zo enthousiast dat je meteen een afspraak wilt maken? Dan kun je bellen met Ilona en Else van onze werving en selectie partner ZWPD: 038 3868440.  Of mailen: Info@zwpd.nl

 

Solliciteer direct via ZWPD!

Past deze functie bij jou? Solliciteer dan nu!

close-video-button