21/01/2014

Cilinder fotocel en optische sensoren

Sensopart F 18-2 serie cilinder fotocellen

 F18-2 serie optische sensoren - SensoPart

44 varianten, vrijwel ieder detectievraagstuk wordt opgelost
De F18-2 serie optische sensoren van SensoPart kunnen, in vergelijking met andere bouwvormen, eenvoudig worden gemonteerd in kleine ruimtes. De serie heeft de optie voor een volledig metalen behuizing, inclusief de stekker. Bovendien is de sensor voorzien van twee extra boringen die gebruikt kunnen worden bij montage.

Cilinder sensor eenvoudig monteren

De cilindrische fotocellen bieden, in vergelijking met andere bouwvormen, voordelen zoals eenvoudige montage in een beperkte ruimte. Bovendien zijn ze kostengunstig. De F18-2 serie biedt 44 varianten, waarmee vrijwel elk detectievraagstuk kan worden opgelost. Zo kunt u kiezen voor: rood- of infrarood licht, metalen of kunststof behuizing, M12 of 2 meter kabelaansluiting, PNP of NPN en een rechte of axiale uitgang. De uitvoeringen zijn verkrijgbaar als zender/ontvanger, taster of met reflector (waarbij de reflector direct wordt meegeleverd).

In vergelijking met zijn voorganger beschikt de F18-2 over een uitgangsfrequentie die 5 x zo hoog is (1kHz) en grotere werkingsafstanden.

 

Bekijk F18-serie cilinder sensoren in de webshop Stel uw vraag over SensoPart

close-video-button