Margreeth Hekman | Binnendienstmedewerker

Van order tot levering

In juli 2012 ben ik bij fortop komen werken. Mijn werkzaamheden zijn zeer divers. Zo neem ik onder andere de telefoon aan en verwerk en beheer ik orders. Met leveranciers onderhoud ik contact over levertermijnen. Ik vind het elke werkdag weer een uitdaging om samen met mijn collega's de klanten tevreden te stellen. En het natuurlijk is erg gezellig om te werken met zo een leuk team.


Neem contact op met Margreeth
mhn@fortop.nl
038 - 337 2700

Margreeth Hekman | Binnendienstmedewerker

Bekijk de video en ervaar fortop

Volledig inzicht in uw energiekwaliteit, en een optimale veiligheid en betrouwbaarheid van uw machines en installaties. Onderdelen die van kritisch belang zijn voor uw bedrijfsprocessen. Maar wat is nu de beste oplossing voor uw specifieke situatie?

Fortop is specialist op het gebied van automation en energy control. We kijken mee, denken mee, en ontwikkelen samen met onze leveranciers de beste oplossing. Ook als die nog niet bestaat. Want storingen of problemen binnen uw energiebeheer of installaties kunnen uw productie en bedrijfscontinuïteit in gevaar brengen. Fortop helpt door deze processen te waarborgen en te versnellen. Daarnaast nemen we u graag mee in de nieuwste marktonwikkelingen. 

Wij werken intensief samen met onze leveranciers. Stuk voor stuk familiebedrijven met jarenlange ervaring, die alleen maar A-producten ontwikkelen. Gecombineerd met onze specialistische vakkennis zijn wij in staat de beste oplossing voor onze klanten te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan speciale componenten voor extreme toepassingen, zoals explosievrije schakelaars in de petrochemie of wireless voetpedalen in de medische sector. 

Wanneer het écht moet, beginnen onze handen te jeuken. En wanneer een standaardoplossing voldoende is, zeggen wij dit eerlijk. Want zo is fortop.

Wij zijn gek van techniek, vinden innovaties geweldig en houden van uitdagingen. Dus heeft u vragen of problemen rondom uw automation of energy control? Bel ons!

 

Neem contact met ons op! 

close-video-button