Hoe kiest u de juiste noodstop-trekkoordschakelaar voor uw applicatie?

Laat de coating van uw noodstop-trekkoordschakelaars los in een voedselveilige omgeving? Voldoet het product wel aan de gevraagde IP-waarde, het temperatuurbereik of de explosieveiligheid regelementen? 

Hoe helpen toebehoren zoals kabelspanners en compensatieveren u om een betrouwbaar systeem te installeren? 

Volg het webinar "Hoe kiest u de juiste noodstop-trekkoordschakelaar voor uw applicatie?" en leer meer over het kiezen van de juiste noodstop-trekkoordschakelaar.

Trekkoordschakelaars - steute
Noodstop-trekkoordschakelaars - steute

Inhoud van het webinar

In het webinar "Hoe kiest u de juiste noodstop-trekkoordschakelaar voor uw applicatie?" komen de volgende onderwerpen aan bod: 

  • De relatie tussen noodstop-trekkoordschakelaars en de lengte van de trekkoord
  • De verschillen tussen standaard-, extreme- en explosieveilige toepassingen
  • De voordelen van een enkelzijdige- of tweezijdige bediening 
  • Installatie van een noodstop-trekkoordschakelaar 
  • Toepassen van compensatieveren en kabelspanners 
Noodstop-trekkoordschakelaars - steute

Spreker: Joris Joosten

Even voorstellen: Ik ben Joris Joosten, 28 jaar, accountmanager automation. Mijn werk bij fortop is vooral gericht op geven van productadvies bij het automatiseren en beveiligen van machines. 

In mijn vak als accountmanager is kennisoverdracht heel erg belangrijk en dat in combinatie met mijn werktuigbouwkundig achtergrond heb ik een baan naar mijn hart.

Juist nu is deze kennisoverdracht veel moeilijker. We bezoeken veel minder klanten. Naast het normale telefonisch contact doen we nu regelmatig een online Microsoft-teams meeting met onze klanten.

 

Joris Joosten - Sales fortop

Aanmelden webinar noodstop-trekkoordschakelaars

Volg het webinar "Hoe kiest u de juiste noodstop-trekkoordschakelaar voor uw applicatie?" en leer meer over het kiezen van de juiste noodstop-trekkoordschakelaar.


Andere datum

Is het voor u niet mogelijk om één van bovenstaande webinars te volgen? Schrijf je in via het onderstaande formulier. Zodra wij een nieuwe datum inplannen, ontvangt u hier bericht over. 

Houd mij op de hoogte als er een nieuwe datum wordt ingepland

close-video-button