automation

Standaard en custom made solutions

automation

Machineveiligheid van A tot Z

automation

Knowledge of details

Wat is automation voor fortop?

Met meer dan 30.000 producten op het gebied van automation in ons assortiment kunnen wij veel voor u betekenen: heel veel. We kennen onze producten door en door. Zo kunnen wij u altijd de juiste oplossing aanbieden. Dit kan alleen maar door altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Ontwikkelingen op het gebied van automation en in de werkgebieden waar deze producten het best tot hun recht komen. 

Om u zo goed mogelijk inzicht te geven in onze producten hebben wij onze producten opgedeeld in de toepassingsgebieden Machineveiligheid, Vision & sensoren, Wireless, Signaleringstechniek en Verbindingstechniek.

Heeft u een vraag en/of opmerking op het gebied van automation? Daag ons uit!

Machineveiligheid

In de industrie gaan de veiligheid van de mens en de capaciteit van de installatie hand in hand. Wat is nodig om een installatie veilig te laten functioneren?

Lees meer

Vision & Sensors

Detectievraagstukken kunnen vaak op verschillende manieren worden opgelost. Door de combinatie van vele technieken (optisch, capacitief, ultrasoon, induc..

Lees meer

Wireless

Het aanleggen van bekabeling voor spanning en signalering is lastig en moet vaak via een kabelrups uitgevoerd worden.

Lees meer

Signaleringstechniek

In de machinebouw en installatietechniek krijgt veiligheid veel aandacht. Als waarschuwing kunnen signaleringen worden toegepast.

Lees meer

Verbindingstechniek

Ons programma bestaat uit kwalitatief hoogwaardige connectoren voor stroomvoorziening, overdracht van stuursignalen en data-overdracht. Een waardevolle....

Lees meer

Contact

We helpen u graag verder. Specifieke vragen over automation, energy control of maatoplossingen? Onze specialisten beantwoorden ze graag.

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.