automation

Automation voor machine en industrie

Vision camera | Object detectie

Van de meest simpele detecties tot robotapplicaties: er is altijd een oplossing op basis van Vision mogelijk. Van objectdetectie, meten van dikte en afstand, detectie van transparante objecten tot breukcontrole. VISOR® van SensoPart biedt de oplossing. Lees meer over vision camera's.

 

Bekijk vision camera's in webshop

Vision camera SensoPart Visor
Lichtschermen ReeR EOS

Lichtschermen | Veiligheid in en rondom machines

Lichtschermen beschermen tegen ongewenste toegang van personen tot ruimtes of machines. De emitter (zender) zendt signalen uit die ontvangen worden door de receiver (ontvanger). Wordt dit signaal onderbroken, dan schakelt het systeem af waardoor een gevaarlijke situatie voorkomen wordt. De minimale beveiligde hoogte dat een lichtscherm kan beveiligen is 160 mm, de hoogste beveiligde hoogte is 1810 mm. De ReeR EOS4 heeft een veiligheidsklasse 4, ReeR EOS 2 heeft een veiligheidsklasse 2.Lees meer over lichtschermen.

 

Bekijk lichtschermen in webshop

Datakabels voor industrie

Datakabels voor in industrie. Van Profinet-kabels, ethernetkabels, CANopen-kabels tot Devicenet-kabels. De dataoverdracht in Escha kabels is hoger dan andere kabels vanwege het 360° shielded concept. Lees meer over datakabels.

 

Bekijk datakabels in webshop

Escha datakabels

Machineveiligheid

In de industrie gaan de veiligheid van de mens en de capaciteit van de installatie hand in hand. Wat is nodig om een installatie veilig te laten functioneren?

Lees meer

Vision & Sensors

Detectievraagstukken kunnen vaak op verschillende manieren worden opgelost. Door de combinatie van vele technieken (optisch, capacitief, ultrasoon, induc..

Lees meer

Wireless

Het aanleggen van bekabeling voor spanning en signalering is lastig en moet vaak via een kabelrups uitgevoerd worden.

Lees meer

Signaleringstechniek

In de machinebouw en installatietechniek krijgt veiligheid veel aandacht. Als waarschuwing kunnen signaleringen worden toegepast.

Lees meer

Verbindingstechniek

Ons programma bestaat uit kwalitatief hoogwaardige connectoren voor stroomvoorziening, overdracht van stuursignalen en data-overdracht. Een waardevolle....

Lees meer

Contact

We helpen u graag verder. Specifieke vragen over automation, energy control of maatoplossingen? Onze specialisten beantwoorden ze graag.

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.