Een totaalconcept voor energiebeheer

Energiebeheer is een geïntegreerd, samenhangend proces van meten, rapporteren en verbeteren. Dit gaat verder dan alleen het meten van uw verbruik. Met Power Quality-management bent u in staat onderhoudskosten te verlagen, de levensduur van machines te verlengen en de continuïteit van processen te verbeteren. De drie stappen-strategie van fortop helpt hierbij.

Bekijk de stappen Stel uw vraag

Energiebeheer | fortop
Power Quality | Whitepaper

Kennis over Power Quality

Bij vrijwel elke aankoop die u doet stelt u een bepaalde kwaliteit vast. De kwaliteit van de meeste producten is (deels) zichtbaar met het oog. De kwaliteit van elektrische energie wordt beschreven met het begrip Power Quality. In de white paper power quality worden de verschillende normen en verantwoordelijkheden besproken.

Lees meer over Power Quality in de whitepaper.

Whitepaper spanningsdips

Spanningsdips kunnen leiden tot grote problemen, zoals het uitvallen van productieprocessen en kwaliteitsproblemen. Spanningsdips komen veel vaker voor dan men denkt, maar wordt in de meeste gevallen niet opgemerkt. Dit komt doordat een spanningsdip niet direct een onderbreking tot gevolg heeft. De gevolgschade en economische impact van spanningsdips worden dan ook sterk onderschat. Maar wat is eigenlijk een spanningsdip? Hoe ontstaat een spanningsdip? Kunnen we een spanningsdip voorkomen of moeten we de gevolgschade zien te beperken door tijdige signalering?

Lees meer over spanningsdips en de gevolgen in de whitepaper.

Whitepaper spanningsdips | fortop

Meettechniek

Goed energiebeheer begint met goed meten. De keuze van de juiste meettransformatoren en meetinstrumenten is daarvoor de basis. Fortop helpt u verder!

Lees meer

Power Monitoring

U heeft energiemeters geïnstalleerd, wat nu? De juiste software helpt de meetdata om te zetten naar de juiste informatie en rapportages.

Lees meer

Power quality solutions

Dips, storingen of uitval? Wilt u het blindvermogen reduceren om kosten te besparen of wilt u het risico op uitval verminderen? PQ-solutions van fortop!

Lees meer

close-video-button