14/06/2017

Power Electronics Event


In grote installaties zijn de gevolgen van energieproblemen groot. Complete afdelingen of productielijnen komen tot stilstand. Fortop biedt oplossingen voor het verbeteren van de power quality voor kritische applicaties. Ontmoet ons tijdens het Power Electronics Event op 14 juni in Veldhoven. Arjan Pit, sales manager energy control bij fortop, geeft tussen half 12 en 12 uur een lezing over de impact van vermogenselektronica op apparatuur.

Lezing | De impact van vermogenselektronica op de uitvalkans, levensduur en het energieverbruik van apparatuur

Vermogenselektronica zorgt voor spanningsvervuiling. Wat is de impact van deze spanningsvervuiling op de levensduur en de uitvalkans van apparatuur? En wat is de invloed de belasting van de installatie en het energieverbruik? De antwoorden op deze vragen krijgt u in deze lezing. Ook wordt ingegaan op de mogelijke oplossingen voor deze problemen.

Heeft uw bedrijf pq-problemen? We gaan graag met u in gesprek tijdens het symposium Power Electronics. Alvast meer lezen over onze oplossingen op het gebied van power quality? Lees de white paper Power quality of bekijk de solutions.

Aanmelden


Power Electronics Event 2018Informatie

Het Power Electronics Event (voorheen Vermogenselectronica) vindt plaats op dinsdag 14 juni 2018 bij 1931 Congrescentrum in Den Bosch. Het doel van dit seminar is de diversiteit van toepassingen, innovaties en kennis te tonen op het gebied van Power Electronics.

Het programma is samengesteld in overleg met de TU Delft, TU Eindhoven en Universiteit Twente. Op deze manier is er een kwalitatief sterk programma neergezet waarbij zowel de praktijk als de wetenschap aan bod komen.

Meer informatie

close-video-button