01/06/2017

Auer Signal gemakkelijk in uw eigen bestelsysteem

In industriële toepassingen spelen signalen een grote rol. Een optisch of akoestisch alarm wordt namelijk altijd begrepen. Fortop levert deze signaleringsapparatuur van fabrikant Auer Signal.

Signaleringsapparatuur - Auer Signal

Alle producten van Auer Signal online beschikbaar via 2BA

De vraag naar actuele en complete artikel- en productdata groeit. 2BA is opgericht voor het onderhouden, beheren en exploiteren van uniforme artikelbestanden. Producenten, importeurs, groothandels en installateurs kunnen via 2BA informatie met de centrale database uitwisselen. Groothandels kunnen de data gebruiken voor publicatie op hun eigen website en ter verrijking van hun artikelinformatie.

Door gebruik te maken van de GLN-code, maakt u gemakkelijk een export van alle Auer Signal-productenvoor uw eigen bestelsysteem. De GLN-code van Auer Signal is 9010082000004. Indien u data van Auer Signal wenst te ontvangen, dient u deze code aan uw selectieprofiel toe te voegen.

Auer Signal is technologisch leider op het gebied van signaleringsapparatuur en onderscheidt zich door haar zeer complete productprogramma. De optische en akoestische signaalapparaten - zoals signaaltorens, signaallampen, zoemers, hoorns en sirenes - waarschuwen, beschermen en begeleiden mensen in een moderne industriële omgeving.

 

Bekijk producten voor signaleringstechniek Stel uw vraag over Auer Signal


Producten van Auer SignalAkoestische signalering | Auer Signal

 

Lees meer over producten van Auer Signal. 

► Industriële signaaltorens | Modulair 

► Signaallampen | Zoemers | Sirenes

 

 

close-video-button