30/04/2018

Nieuwe signaaltoren Modul Perfect 70 – PC7

De nieuwe signaaltoren van Auer Signal is een heel bijzondere: de Modul Perfect 70 of kortweg PC7 is een van de meest veelzijdige signaaltorens. Qua creatief ontwerp, prestaties, toepassingsmogelijkheden en toekomstbestendigheid kan het gewoonweg niet beter, aldus Auer.


Kenmerken: 

Stel uw vraag over PC7


Modul Perfect 70 | Auer Signal


Vergelijking helderheid PC7Perfecte helderheid

De signaaltoren PC7 is tot 13 keer helderder dan het vorige model Modul-Signal 70. De PC7 is zes keer helderder dan signaaltorens van concurrenten. De PC7 is perfect te zien, zelfs in omstandigheden met veel licht!

De hoogste signaaltoren – tot 7 posities

Met 7 posities is de PC7 een van de meest veelzijdige signaaltorens die er zijn. Het unieke, gepatenteerde contact maakt tot 7 posities mogelijk dankzij 8 interne contacten. De PC7 is hierdoor niet alleen de hoogste signaaltoren, maar ook degene met de meeste combinatieopties. Dit maakt de toren toekomstbestendig en uitgerust voor elke toepassing.


Multi-kleurenmodule

LED-modules

Multi-kleurenmodule

7 kleuren kunnen extern worden geschakeld in de LED-multi-kleurenmodule: rood, geel, groen, blauw, transparant, magenta en turqoise. Dankzij binaire schakeling kunnen 4 extra modules worden gebruikt naast een multi-kleurenmodule.

Roterende lichtmodule

De PC7 is de eerste signaaltoren met een LED-module met rotatielicht. Deze roterende lichtmodule kan met 2 rotatiesnelheden - 90 en 180 rpm - via een DIP-schakelaar worden bediend.

Continu lichtmodule

Multifunctionele module

De PC7 multifunctionele module biedt continu licht, knipperlicht, stroboscooplicht en dubbele stroboscooplichtfuncties. De verschillende functies kunnen door de gebruiker via een DIP-switch in elke module worden gedefinieerd.

Continu-lichtmodule

De PC7 LED-lichtmodule is de ideale keuze als het gaat om standaardtoepassingen. Maar als we 'standaard' zeggen, bedoelen we functies die andere leveranciers alleen aanbieden op dure, 'high performance' modules.


Heldere bovenste module | Auer SignalDe top van de toren

De topmodule is zelfs helderder dan de standaard lichtmodules en heeft een uitgebreid, hemisferisch signaaleffect. De topmodule zorgt ervoor dat de PC7 in een groter aantal toepassingen kan worden gebruikt. Combineer de nieuwe topmodule met een inline-toonmodule en een basismodule. U creëert zo een 'high performance' visuele en audio signalisering dat in een groot aantal toepassingen ingezet kan worden.


Diffusorfilms | PC 7Diffuse modules

Eén module, twee verschijningen

De diffuusfilms kunnen moeiteloos in elke afzonderlijke module worden geplaatst, zelfs op een later tijdstip. Zonder het signaaleffect te sterk te veranderen, kunt u kiezen tussen een helder of een diffuus signaal met behulp van de nieuwe diffuusfolies. Hierdoor kan de PC7 een enkele toren leveren met twee verschillende verschijningsvormen.


Toonmodules

Inline-toonmodule | PC 7

Multi-tone module

De nieuwe inline-toonmodule van de PC7 kan op elke positie in de toren worden geplaatst. DIP-schakelaars kunnen worden gebruikt om een van de acht tonen te selecteren met een instelbaar volume tot 105 dB.

Multi-tone alarm sounder module

Met de geluidscapsule biedt de multi-tone alarmmodule aanzienlijk betere toonkwaliteit dan de multi-tone module. 7 verschillende signaaltonen kunnen extern worden geactiveerd uit een totaal van 80 via 3 ingangen.

MP3 / spraakuitvoermodule

Met de MP3/spraakuitvoermodule kunt u tot 7 verschillende spraakberichten of melodieën selecteren en afspelen. De MP3/spraakuitvoermodule kan vooraf eenvoudig door de klant worden geprogrammeerd en aangepast via een USB-interface.


M12-connectorbasis | PC 7M12 | Plug en Play

De nieuwe, kosteneffectieve M12-connectorbasis

Deze M12-connectorbasis is de perfecte oplossing voor toepassingen waarbij een snelle, eenvoudige en kosteneffectieve installatie van de signaaltoren een topprioriteit is.

 


close-video-button