06/01/2020

Zo zet u veilig en eenvoudig een cloud dashboard op!

Acirro+ cloud software van Beijer ElectronicsCloud dashboard voor operator panels - Beijer Electronics

Als u een machinebouwer of een leverancier van technische apparatuur bent, draait uw bedrijf op gegevens. De X2 HMI's en BoX2 IIoT Gateways van Beijer Electronics zijn nu standaard gereed voor IIoT (Industrial Internet of Things).

Veilige cloudverbinding

Stel eenvoudig een veilige cloudverbinding in en begin met het verplaatsen van machinegegevens naar de cloud met behulp van het acirro+ IIoT-platform van Beijer. Het bekijken van machinegegevens in visuele dashboards geeft u overzicht en biedt inzichten om de werking van uw machine te stroomlijnen en verbeteren. Lees meer over cloud dashboard acirro+.

 

Stel uw vraag over cloud dashboard - acirro+


Overal en altijd de gegevens van uw machine controleren

Uw gegevens naar de cloud brengen is nog nooit zo eenvoudig en veilig geweest. Zonder dat u uw bestaande applicatie opnieuw hoeft te bedraden of de huidige PLC opnieuw in uw applicatie moet programmeren. Gebruik eenvoudig één van de nieuwe X2-panelen of BoX2 IIoT gateways. U hoeft slechts één abonnement aan te schaffen en het apparaat te activeren. Definieer de gegevens die u naar de cloud wilt uploaden, stel overdrachtsintervallen en resolutie in en de gegevens zullen automatisch binnenstromen.


Voordelen acirro+

 • Cloud dashboard voor operator panels - Beijer ElectronicsVeilig verzonden gegevens
  Uw machinegegevens worden veilig verzonden naar de Beijer Electronics-cloud met behulp van bank-niveau SSL/TLS-codering.
 • Alleen geïdentificeerde apparaten
  Alle X2 HMI's en BoX2 IIoT gateways hebben een X.509-standaardcertificaat gekoppeld aan hun serienummer. Elk apparaat heeft een traceerbare, unieke identiteit om alleen uw apparaten in de cloud te identificeren.
 • Geen toegang voor onbevoegden
  Apparaten zijn nooit zichtbaar op het openbare internet, waardoor het risico op ongeautoriseerde toegang tot een minimum wordt beperkt.
 • Veilige hosting
  Alle gegevens worden gehost op Microsoft Azure. Dit biedt een zeer veilig beheer van apparaten van onder andere gebruikers, apparaatgroepen, cloud-tags via acirro+.

 


Krijg inzichten uit de cloud met acirro+


Bereid een apparaat voor op acirro+ in WARP Engineering Studio en iX Developer


Beheer apparaten, tags, gebruikers, enzovoort in acirro+


Maak en gebruik dashboards in acirro+

close-video-button