Cloud dashboard voor operator panels

Verplaats uw machinegegevens naar de cloud met acirro+

Als u een machinebouwer of een leverancier van technische apparatuur bent, draait uw bedrijf op gegevens. Gegevens die kunnen aangeven wanneer uw machines efficiënt werken en aangeven wanneer u onderhoud of andere maatregelen moet nemen. De X2 HMI's en BoX2 IIoT gateway van Beijer Electronics zijn nu standaard gereed voor IIoT en volledig voorbereid om uw machinegegevens naar de cloud te verplaatsen.

Data veilig via de cloud

Stel eenvoudig een veilige cloudverbinding in en begin met het verplaatsen van machinegegevens naar de cloud met behulp van het acirro+ IIoT-platform van Beijer Electronics. Het bekijken van machinegegevens in visuele dashboards geeft u overzicht en biedt inzichten om de werking van uw machine te stroomlijnen en verbeteren.

 

Stel uw vraag over cloud dashboard acirro+

Operator panel software acirro+ - Beijer Electronics

Krijg inzichten uit de cloud met acirro+ van Beijer Electronics

Zo zet u veilig en eenvoudig een cloud dashboard op!

Uw gegevens naar de cloud brengen is nog nooit zó eenvoudig en veilig geweest. Zonder dat u uw bestaande applicatie opnieuw hoeft te bedraden of de huidige PLC opnieuw in uw applicatie moet programmeren. Gebruik eenvoudig één van de nieuwe X2-panelen of BoX2 IIoT gateways. U hoeft slechts één abonnement aan te schaffen en het apparaat te activeren. Zorg ervoor dat u de nieuwste softwareversies van iX Developer en WARP Engineering Studio hebt. Definieer de gegevens die u naar het cloud platform wilt uploaden, stel overdrachtsintervallen en resolutie in. En uw gegevens beginnen te streamen.

Verbindt met alle automatiseringsmerken

Communiceer met honderden verschillende unieke PLC's en automatiseringsapparatuur van alle grote fabrikanten via een uitgebreide lijst met stuurprogramma's. Hierdoor hebben X2 HMI's en BoX2 IIoT gateways toegang tot alle essentiële gegevens die verborgen zijn in uw machines of faciliteit en verzenden deze naar de cloud.

 

Bekijk lijst met drivers en stuurprogramma's

Operator panel software acirro+ logo - Beijer Electronics

Cloud software voor iedere situatie - Acirro+

Cloud dashboard voor operator panels - Beijer Electronics Cloud dashboard voor operator panels - Beijer Electronics Cloud dashboard voor operator panels - Beijer Electronics Cloud dashboard voor operator panels - Beijer Electronics

Nieuwe machine

Bestaande machine met X2 operator panel

Bestaande machine met een operator panel van een derde partij

Bestaande machine zonder operator panel

Installeer een X2-operator panel en u bent klaar om te beginnen

OF

Als u geen X2-bedieningspaneel nodig heeft, installeert u een BoX2 IIoT gateway en bent u klaar om te beginnen

Gebruikt u een nieuwer X2-paneel, dan is deze al klaar voor IIoT. Koop een cloud-abonnement en u bent klaar om te beginnen.

OF

Gebruikt u een ouder X2-paneel, vervang deze dan door een nieuwer X2-paneel of voeg een BoX2 IIoT gateway toe en u bent klaar om te beginnen.

Installeer een BoX2 IIoT gateway en u bent klaar om te beginnen.

Installeer een X2-operator panel u bent klaar om te beginnen.

OF

Installeer een BoX2 IIoT gateway en u bent klaar om te beginnen.

Voordelen cloud dashboard software voor operator panel

► Veilig verzonden gegevens

Uw machinegegevens worden veilig verzonden naar de Beijer Electronics-cloud met behulp van bank-niveau SSL/TLS-codering.

► Alleen geïdentificeerde apparaten

Alle X2 HMI's en BoX2 IIoT gateways hebben een X.509-standaardcertificaat gekoppeld aan hun serienummer. Elk apparaat heeft een traceerbare, unieke identiteit om alleen uw apparaten in de cloud te identificeren.

► Geen toegang voor onbevoegden

Apparaten zijn nooit zichtbaar op het openbare internet, waardoor het risico op ongeautoriseerde toegang tot een minimum wordt beperkt.

► Veilige hosting

Alle gegevens worden gehost op Microsoft Azure. Dit biedt een zeer veilig beheer van apparaten van onder andere gebruikers, apparaatgroepen, cloud-tags via acirro+.

Dashboards operator panel software acirro+ - Beijer Electronics

Overal en altijd de gegevens van uw machine controleren

Met uw gegevens veilig opgeslagen in de cloud kunt u visuele dashboards maken die verschillende gegevensbronnen, hoe eenvoudig of complex ook, combineren in één enkele weergave, inclusief staafdiagrammen, cirkeldiagrammen, enz. U en uw klanten kunnen in realtime de belangrijke prestatie-indicatoren van uw machines bekijken, met behulp van het runtime-dashboard.

Historische gegevens bieden nieuwe kansen

Analyseer gebeurtenissen uit het verleden met behulp van grote hoeveelheden historische gegevens. Ontdek sneller de oorzaak van storingen en verkort de tijd om tot een oplossing te komen. Inzicht in ontwikkelingspatronen, gemiddelde variaties en piekgegevensveranderingen zijn essentieel. Historische gegevens helpen u en uw klanten om toekomstige gebeurtenissen te voorspellen en ernaar te handelen. Een nieuwe kans om de activiteiten te verbeteren.

Met een paar klikken bepaalt u wat u ziet

Acirro+ is een cloud-gebaseerd IIoT-platform en de paraplu voor alle cloudgerelateerde diensten van Beijer Electronics. Vanuit acirro+ kunt u het beheer van apparaten, cloud-tags en gebruikers volledig afstemmen op uw behoeften en vereisten. Met slechts een paar klikken kunt u visuele dashboards maken die verschillende gegevensbronnen - eenvoudig of complex - combineren in één enkele weergave, inclusief staaf- en cirkeldiagrammen. 

Gegevens BoX2 IIoT Gateway en X2 panels configureren naar acirro+ cloud

In de onderstaande video wordt uitgelegd hoe u een BoX2 IIoT gateway of X2 operator panel configureert in WARP Engineering Studio en iX Developer om gegevens naar acirro+ cloud te sturen.

Meer over Beijer Electronics

Beijer Electronics is leverancier en specialist op het gebied van touchspanels voor Human Machine Interfaces (HMI) voor automatisering en datacommunicatie. Meer weten over Beijer Electronics?

Assortiment van Beijer Electronics: 

Logo Beijer Electronics

close-video-button