16/11/2017

Nieuwe coderingstypes voor M12x1 POWER

Omdat elektronische apparaten steeds stabieler zijn stijgt de vraag naar compacte voeding. Escha heeft haar productportfolio M12x1 POWER uitgebreid met twee nieuwe coderingstypen. Naast de beschikbare 4-polige componenten met S-codering (630V, 12A) en T-codering (63V, 12A), componenten met L-codering (63V, 4-polig zonder FE in overeenstemming met PNO-richtlijnen) en K- codering (630V, 12A, 4 + PE) biedt ESCHA L- en K-coderingstypes voor voeding via gestandaardiseerde M12x1-interface. De compacte behuizing maakt de producten geschikt voor voeding in de automatisering. Veldbus-gestuurde I/O-boxen, voedingsapparaten of kleine servomotoren behoren tot de klassieke toepassingen.

 

Bekijk M12 verlengkabels in de webshop


Power follows bus

Naast de verplichte aansluit- en verbindingskabels zijn T-splitters, H-overgangen en h-overgangen met L- en K-coderingstypen verkrijgbaar. De adapters en splitters zorgen voor een gedecentraliseerde en gestructureerde bedrading van de energievoorziening vergelijkbaar met busbedrading. ESCHA noemt dit 'Power follows Bus'.

Alle componenten zijn opnieuw ontworpen en zijn stof- en waterdicht volgens de beschermingsklassen IP65, IP67 en IP68. Ze zijn zo ontworpen dat ze voldoen aan de vereisten van UL 2337. De producten maken een grote uitbreiding van de vermogensverdeling mogelijk dankzij een verbindingsdoorsnede tot 2,5 mm². De geringe spanningsval is in tegenstelling tot kabels met een kleine doorsnede een groot voordeel, met name in het geval van gelijkstroomspanning.


Meer weten?

Bel of mail ons. We helpen u graag verder.
info@fortop.nl
038 337 2700