16/11/2017

Nieuwe coderingstypes voor M12x1 Power

Coderingstypes voor M12x1 Power | ESCHA

Elektronische apparaten worden steeds compacter. Dat vraagt om meer compacte voedingen. ESCHA ontwikkelde M12x1 Power-kabels met compacte behuizing die zelfs als netwerk aangelegd kunnen worden.

L-codering en K-codering

Nieuw in de M12x1-Power serie zijn componenten met L-codering (63V, 4-polig zonder FE in overeenstemming met PNO-richtlijnen) en K- codering (630V, 12A, 4 + PE). Eerder waren 4-polige componenten met S-codering (630V, 12A) en T-codering (63V, 12A) al beschikbaar.

De compacte behuizing maakt de producten geschikt voor voeding in de automatisering. Veldbus-gestuurde I/O-boxen, voedingsapparaten of kleine servomotoren behoren tot de klassieke toepassingen.

 

Bekijk M12 verlengkabels


Power follows bus

Naast de verplichte aansluit- en verbindingskabels zijn T-splitters, H-overgangen en h-overgangen met L- en K-coderingstypen verkrijgbaar. De adapters en splitters zorgen voor een gedecentraliseerde en gestructureerde bedrading van de energievoorziening vergelijkbaar met busbedrading. ESCHA noemt dit 'Power follows Bus'.

Alle componenten zijn opnieuw ontworpen en zijn stof- en waterdicht volgens de beschermingsklassen IP65, IP67 en IP68. Ze zijn zo ontworpen dat ze voldoen aan de vereisten van UL 2337. De producten maken een grote uitbreiding van de vermogensverdeling mogelijk dankzij een verbindingsdoorsnede tot 2,5 mm². De geringe spanningsval is in tegenstelling tot kabels met een kleine doorsnede een groot voordeel, met name in het geval van gelijkstroomspanning.

Lees meer over Power follows Bus

close-video-button