01/09/2018

Fortop is the place to be voor Beijer Electronics

Hmi's - Human machine interface - Beijer Electronics

Per 1 september 2018 mag fortop automation & energy control zich distributeur van Beijer Electronics noemen. Beijer Electronics is een Zweeds hightechbedrijf dat actief is in het ontwikkelen van slimme automatisering en datacommunicatie oplossingen. Met de innovatieve oplossingen van Beijer Electronics heeft u controle over uw (kritische) bedrijfsprocessen, kunt u verbinden met de cloud en wordt de data wereldwijd gepresenteerd. Control, connect and present!

Oplossingen van Beijer Electronics

Beijer Electronics ontwikkelt en produceert een totaalpakket op het gebied van HMI’s (Human Machine Interfaces), protocol converters en de daarbij behorende software. Beijer Electronics biedt software, hardware en IoT-oplossingen om kritische industriële bedrijfsprocessen te optimaliseren en te zorgen voor betrouwbare en veilige verbindingen van data-overdracht. Door het complexe eenvoudig te maken, bieden wij onze klanten de mogelijkheid om de kansen van morgen aan te grijpen. "Making the complex simple!"

Harmen Sikkema over de nieuwe samenwerking: “We zijn erg verheugd over de samenwerking met Beijer Electronics. De producten van Beijer Electronics zijn een perfecte aanvulling voor fortop, en daarmee onze klanten. De HMI’s en controllers sluiten perfect aan op onze doelgroepen.”

 


Distributeur voor de Benelux

Harmen Sikkema, Ton Kanters en Sander de Boer - fortop

Beijer Electronics werkt nauw samen met zorgvuldig geselecteerde distributeurs in zo'n zestig landen. Fortop mag zich vanaf september bij deze groep scharen als distributeur van Beijer Electronics voor de Benelux. Sander de Boer van Beijer Electronics vertelt: “Harmen en Ton hebben ons laten zien dat fortop alle facetten waar wij waarde aan hechten - van marketing tot logisitiek, van sales tot technische support - beheerst.

Professionale partner

Het geeft ons veel vertrouwen dat fortop bewezen heeft een professionele partner voor haar leveranciers te zijn. Fortop beschikt over professionele trainingsruimtes én de kennis om productgerichte trainingen te geven. Een ander groot voordeel is dat onze portfolio’s perfect op elkaar aansluiten.”

Productie

Hoge kwaliteit en een nauwe samenwerking met productontwikkeling zijn twee belangrijke principes van de productiefilosofie. Beijer Electronics heeft productiefaciliteiten in Taiwan, de VS en Zweden waar zorgvuldige inkoop van materialen en nauwgezette processen de productkwaliteit en de naleving van milieuregels waarborgen.

Assortiment van Beijer Electronics: 

 

Bekijk Beijer electronics producten Stel uw vraag

close-video-button