13/04/2021

“Onze mensen die andere mensen helpen”

People and technology. Connected - Beijer Electronics

Beijer maakt al jaren operator panels en HMI’s.
Wanneer is het allemaal begonnen?

Beijer Electronics is in 1981 opgericht in Malmö, Zweden, dus dit jaar vieren we onze 40e verjaardag. Inmiddels heeft Beijer Electronics kantoren in elf landen en een R&D-afdeling en productiefaciliteiten in Zweden, Duitsland en Taiwan. Lees meer over operator panels en HMI's.

Wat is de essentie van Beijer Electronics?

Wij zijn een technologiebedrijf. Maar het komt er voor ons op neer hoe we onze klanten op de best mogelijke manier kunnen ondersteunen. Dit doen we door middel van onze software, hardware en door onze ondersteuning: onze mensen die andere mensen helpen. We willen de verbinding tussen techologie en mensen maken, waardoor we helpen processen te optimaliseren.

In bijna al jullie communicatie gebruiken jullie de term “People & Technology. Connected.”

Wij zijn een mensenbedrijf. Onze ervaren mensen helpen bedrijven en mensen met gebruiksvriendelijke oplossingen. We maken de verbinding tussen mens en technologie. De slogan benadrukt het feit dat technologie mensen helpt in het dagelijks leven. Een andere uitdrukking die we wel gebruiken is “By people. For people“. Daarmee bedoelen we dat je de strategie, producten en systemen van een organisatie wel kunt kopiëren of zelfs verbeteren, maar de effectiviteit van een team en bedrijfscultuur zorgt naar mijn mening voor de uiteindelijke meerwaarde van een bedrijf. Je kunt de beste strategie ter wereld hebben, maar als je geen gemotiveerde en kundige medewerkers hebt, bereik je nooit je ware potentieel.

"fortop levert daadwerkelijk toegevoegde waarde met kennis en passie voor techniek - Sander de Boer"

Sander de Boer - Beijer Electronics

Voor wie werken jullie?

Eigenlijk kom je in je dagelijkse leven allerlei toepassingen tegen waar de producten van Beijer - direct of indirect - invloed op hebben. Overal waar processen om informatie te controleren en optimaliseren, digitaliseren en visualiseren aanwezig zijn, is behoefte aan slimme oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan sectoren als gebouwen, energie, transport, infrastructuur, marine & offshore, machinebouw en water en afvalwater.

close-video-button