Arnick Douma | Accountmanager inside sales

Na een decennium lang de uitdaging aan te zijn gegaan in de transportsector, vond ik het tijd om mijn horizon te verbreden. Via onze supportman, Niek, ben ik in aanraking gekomen met fortop. Tijdens de kennismakingsgesprekken met het team werd mijn belangrijkste wens meteen vervuld: een werkomgeving met "sfeer en gezelligheid".

Techniek en de commerciële wereld zijn nieuw terrein voor mij, maar dankzij mijn leergierigheid en behulpzame collega's heb ik het gevoel onbeperkt te kunnen groeien. Het stellen van targets is verleden tijd, nu ligt mijn uitdaging in het centraal stellen van de wensen van de klant.

In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk thuis bezig met mijn rol als vader, wat ik beschrijf als "een leuke hobby waar bijzonder veel tijd in gaat zitten". Met veel plezier ga ik naar mijn werk, en met evenveel plezier keer ik weer terug naar mijn gezin, een aspect waar ik enorm van geniet.

Buiten het gezinsleven ben ik actief in mijn kerkgemeenschap, waar ik in de zomerkerk mijn sociale stempel zet als diaken en jeugdmentor. Daarnaast heb ik een uitgebreide sociale kring waarin altijd wel iets leuks te ondernemen is.


Neem contact op met Arnick
ada@fortop.nl
+31 (0)38 - 337 2700
LinkedIn

Arnick Douma | Accountmanager inside sales

close-video-button