Bert-Jan Netjes | Manager operations

Met de juiste tactiek en opstelling spelen om een topprestatie te leveren!

De afgelopen jaren heb ik, zowel commercieel als operationeel gezien, veel ervaring opgedaan in de technische sector. Via mijn eerste werkgever ben ik tien jaar geleden in contact gekomen met fortop en heb het bedrijf sindsdien met veel interesse gevolgd. Dat ik hier nu uiteindelijk zelf werk, voelt voor mij alsof de cirkel rond is.

Binnen fortop is het mijn taak om ervoor te zorgen dat wij elke klant optimaal kunnen bedienen in het breedste zin van het woord, zodat zij niet alleen de producten krijgen die ze van fortop verwachten, maar bijvoorbeeld ook de juiste logistieke oplossing aangedragen krijgen. Zo zorgen wij ervoor dat iedere klant het meest optimale resultaat behaalt.

Mijn vrije tijd spendeer ik met name aan voetbal (zowel actief als passief) en het bouwen van een gondel voor de Gondelvaart van Belt-Schutsloot. Het leuke hieraan is dat, net als bij het werken bij fortop, je de krachten bundelt om gezamenlijk een topprestatie neer te zetten, waarbij iedereen zijn of haar steentje bijdraagt. Om daarmee bezig te zijn, geeft mij elke dag weer enorm veel energie!


Neem contact op met Bert-Jan
bns@fortop.nl
+31 (0)38 - 337 2700
LinkedIn

Bert-Jan Netjes | Manager operations

close-video-button