Joost Orsel | Electrical engineer

Klaar met mijn studies en nieuw bij fortop, maar nog lang niet uitgeleerd. Een bedrijf waar opleiden hoog in het vaandel staat en kennis wordt gedeeld, daar was ik naar op zoek!

De combinatie tussen techniek, klantcontact en advies maakt fortop voor mij een uitdagende werkgever, waar ik mijn passie voor techniek, maar ook voor verkoop kwijt kan. Op de afdeling Support waar ik werk, komen wisselende vraagstukken binnen vanuit de automation en energy control. Hierdoor krijg ik een brede kennis van alle producten en diensten binnen het bedrijf, en kom ik er ook achter in welke richting ik mij wil specialiseren.

Naast de werkzaamheden op kantoor vind ik het erg gaaf om bij klanten op locatie te komen om onze producten in bedrijf te stellen. Hierdoor kom je op de meest unieke locaties en krijg je een beter beeld van de theorie met de praktijk.

Verder ben ik in het weekend achter de knoppen te vinden als licht- en geluidstechnicus voor verschillende bandjes. Wanneer ik in het weekend niet op pad ben met mijn hobby mag ik graag een biertje drinken met vrienden.


Neem contact op met Joost
jol@fortop.nl
+31 (0)38 - 337 2700
LinkedIn

Joost Orsel - Electrical engineer - fortop automation & energy control

close-video-button