José Kuiken | Teamleader engineering

Met een half woord uitzoeken wat de klant echt wil

Ik sta dagelijks klanten te woord die vragen hebben over prijzen en levertijden van onze artikelen. Daarnaast ondersteun ik collega’s in het offertetraject en bewaak ik de planning van projecten.

In mijn vorige functie als servicecoördinator bij een luxe jachtbouwer heb ik veel ervaring opgedaan in techniek in de breedste zin van het woord. Met een half woord uitzoeken wat de klant echt wil. Variërend van het leveren van een sensor tot een compleet nieuwe lier. Vaak onder hoge druk want onderdelen moesten snel geleverd worden zodat de klant zijn vakantie kon vieren. Niet alleen de techniek, maar het totale pakket van offertes maken, leveren en factureren viel binnen mijn taken. Deze vaardigheden kan ik nu ook inzetten bij het te woord staan van onze klanten.

Ik ben woonachtig in Zwartsluis - dus een mooie thuiswedstrijd voor mij - getrouwd en heb drie kinderen in de pubertijd. In mijn vrije tijd die overblijft hou ik ervan om te wandelen, hard te lopen of een goed boek te lezen.

Wie weet tot snel aan de telefoon of binnen bij fortop. Dus mocht u een vraag hebben, ik help u graag zoeken naar een oplossing voor uw probleem.


Neem contact op met José
jkn@fortop.nl

+31 (0)38 337 2700
LinkedIn

José Kuiken

close-video-button