Kjeld Huijsmans | Sales

Passie voor techniek

Sinds jong af aan ben ik gepassioneerd voor alles wat te maken heeft met techniek. Al vanaf mijn vijftiende ben ik werkzaam geweest bij verschillende bedrijven in de installatietechniek. Tijdens deze periode heb ik veel kennis en ervaring opgedaan als monteur, tekenaar en werkvoorbereider. Na ruim 5 jaar werkzaam te zijn geweest in de installatiebranche heb ik in 2014 besloten om het roer compleet om te gooien en weer te gaan studeren. Persoonlijk gezien bleek dit achteraf een gouden keuze.

Na het afronden van mijn opleiding hbo Elektrotechniek heb ik mij in oktober 2018 aangesloten bij team fortop. Op de binnendienst beantwoord ik dagelijks technische vraagstukken van onze klanten. Het toepassen van onze producten in de meest uiteenlopende applicaties maakt het werken bij fortop leuk en uitdagend. Door de afwisseling van sales en techniek is hier geen dag hetzelfde.

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden op het voetbalveld van VV Lemelerveld en ga ik jaarlijks op skivakantie met mijn familie. Daarnaast ben ik lid en penningmeester van Carnavalsvereniging Brasil en bouw ik jaarlijks mee aan een aantal prachtige carnavalswagens. 


Neem contact op met Kjeld
khs@fortop.nl
038 - 337 2700
LinkedIn

Kjeld Huijsmans | Sales

close-video-button