Maarten ter Laak | Project engineer

Vanuit een niet technische sector heb ik de laatste jaren een switch gemaakt naar de techniek, een sector waar geen ‘plafond’ is. Ik ben op de bodem begonnen en met hard werken en leren, verder gekropen in deze prachtige branche. Door toeval ben ik bij fortop terecht gekomen, een bedrijf die mij vertrouwen geeft om samen een pad te bewandelen in mijn leergierigheid. Alsof het zo had moeten wezen.

Droombaan

Binnen fortop en het technisch support team voel ik me thuis en de werkzaamheden zijn ontzettend afwisselend. Ons streven is om een ondersteunende factor te wezen voor onze klanten en technische vraagstukken zo goed en snel mogelijk af te handelen. Prachtig om zoveel verschillende technische projecten mee te maken en dat we daar in kunnen ondersteunen. Of het nu gaat om onze veiligheidsproducten of een complexe power quality meting. Naast mijn werkzaamheden studeer ik deeltijd elektrotechniek in Groningen, ze sluiten naadloos aan elkaar en ik doe het allemaal met ontzettend veel plezier.

In mijn weg naar leren en verbeteren als persoon voel ik me ontzettend gesteund door dit mooie bedrijf. Buiten het werk ben ik hoofdzakelijk een vader met duizend interesses en mag ik graag wat ondernemen met het gezin. 


Neem contact op met Maarten
mlk@fortop.nl
038 - 337 2700

Maarten ter Laak - Project engineer

close-video-button