NIEK HAASJES | ELECTRICAL ENGINEER

Al van kleins af aan ben ik bezig met techniek, uitzoeken hoe iets werkt, dat vind ik gaaf. Als ik niet met Lego aan het bouwen was dan was ik wel buiten een hut aan het bouwen. Zoveel mogelijk zelf maken is er thuis met de paplepel ingegoten. Van over de schouder van mijn vader meekijken tot hem helpen met het bouwen van een compleet nieuwe verdieping op een huis.

Deze basis zorgde ervoor dat ik al gauw wist dat ik later iets in de technische sector zou willen doen. Na mijn opleiding werktuigbouwkunde heb ik 3 jaar voor een detacheringsbureau gewerkt en bij verschillende technische bedrijven de meest uiteenlopende producten en installaties ontworpen. Na overname ben ik blijven hangen in de scheepsbouwwereld en heb ik 7 jaar lang gewerkt aan Nederlands grootste en luxe jachten.

Maar tijden veranderen en ik was toe aan een nieuwe uitdaging en deze heb ik gevonden bij fortop. Als electrical engineer op de support afdeling is geen één dag hetzelfde. Het loopt uiteen van het beantwoorden van technische vraagstukken tot het repareren van artikelen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de opgedane kennis hier wordt overgebracht op andere collega's.

In mijn vrije tijd mag ik graag een rondje rijden in mijn Abarth of digitaal in mijn zelfgebouwde SimRig. Daarnaast ben ik een echte doe-het-zelver en altijd wel bezig met een klusje. Als dat niet bij mijzelf is, dat wel bij een ander.
Neem contact op met Niek
nhs@fortop.nl
+31 (0)38 - 337 2700
LinkedIn

Niek Haasjes | Electrical engineer

close-video-button