De slimme manier om uw aggregaten te bedienen

Oplossingen voor lokale bediening, datacommunicatie, toegang op afstand en IIoT 

We hebben generatoren nodig om in allerlei kritische situaties stroom te leveren. Maar hoe haalt u het meeste rendement uit uw aggregaten? En hoe kunt u ze duurzaam en toekomstbestendig maken voor de komende jaren, zodat u tijd en geld bespaart op gebruik en service? 

fortop biedt een compleet assortiment van betrouwbare, robuuste, gebruiksvriendelijke, industriële producten en oplossingen voor lokale bediening, datacommunicatie, toegang op afstand en IIoT-connectiviteit. Dankzij de naadloze integratie heeft u als gebruiker de optie voor lokale of remote bediening en monitoring, voor bruikbare inzichten en preventief onderhoud. Alles om ervoor te zorgen dat u optimaal vermogen genereert. 

 

Bekijk producten van Beijer in de webshop

Gebruiksvriendelijke oplossing stroomaggregaten - Beijer Electronics

Video: De slimme manier om uw aggregaten te bedienen

Gebruiksvriendelijke oplossingen voor veeleisende omgevingen

De Beijer HMI-displayoplossingen in combinatie met onze meetoplossing van Janitza bieden wij u een manier om uw aggregaten betrouwbaar te bedienen en te bewaken, zodat ze efficiënt werken - onder alle omstandigheden.

De operator panels zijn gebouwd om extreme omgevingen, zoals hoge trillingsniveaus, te weerstaan en bieden de beste werking in hun klasse bij een breed temperatuurbereik, in zonlicht, in de regen, in de sneeuw en vele andere weersomstandigheden. Het assortiment van Beijer omvat robuuste, betrouwbare HMI's, hot swap IO's met redundante mogelijkheden, PLC’s gebaseerd op CODESYS en C# programmeertaal voor aangepaste functies. 

 

Bekijk operator panels in de webshop

Gebruiksvriendelijke oplossing stroomaggregaten - Beijer Electronics
Kostenefficiënte integratie voor bewaking en toegang - Beijer Electronics

Kostenefficiënte integratie voor bewaking en toegang

Het is van vitaal belang dat kritieke energiesystemen zoals generatoren snel operationeel zijn, gemakkelijk kunnen worden gecontroleerd en bewaakt, zowel lokaal als op afstand.

Perfecte samenwerking tussen fortop, Beijer en Janitza

De oplossingen van fortop, Beijer en Janitza bieden naadloze integratie met systemen van eindgebruikers door middel van netwerkapparatuur van industriële kwaliteit voor toegang op afstand, redundante netwerkcommunicatie en krachtige apparatuur zoals camera's. Door de aanwezigheid van onze ondersteunings- en applicatieteams is fortop er om u te helpen eventuele uitvaltijd tot een minimum te beperken. De perfecte oplossing voor activiteiten zoals productie, datacentra en ziekenhuizen. Lees meer over power management in Ziekenhuizen met meetapparatuur van Janitza.

Het overzicht dat u nodig hebt voor optimale prestaties

Hoe functioneren uw generatoren vandaag? Deze vraag is te beantwoorden met de producten van Beijer en Janitza. Zij geven u diagnoses over bedrijfstijd en prestaties, onderhoudsplanning, just-in-time onderhoud en wanneer verbruiksartikelen moeten worden vervangen. Lees meer over de 4 aspecten van power management.

Alle gegevens die u nodig hebt voor boekhouding en voorspellend/preventief onderhoud. Ze bieden verschillende manieren om op afstand toegang te krijgen tot informatie, evenals Ethernet-netwerkswitches, 5G-gateways, Cloud VPN-gateways en converters om andere apparaten te integreren voor al uw kritieke stroombehoeften. 

Lees: Betrouwbare stroomvoorziening cruciaal voor Martini Ziekenhuis Groningen

Optimale performance - Beijer Electronics
Weergave HMI's - Beijer Electronics
Juiste data bij de juiste personen - Beijer Electronics

De juiste gegevens naar de juiste mensen voor de juiste beslissingen

Een directe reactie op stroomuitval is voor veel faciliteiten van cruciaal belang. Met de gebruiksvriendelijke oplossingen voor aggregaten hebt u de mogelijkheid van toezicht en controle ter plaatse of op afstand, zodat de stroomvoorziening onmiddellijk weer op gang komt. 

Grafische weergave en slimme functies

De eersteklas grafische weergave en slimme functies zorgen voor een intuïtieve gebruikerservaring. De juiste mensen krijgen de juiste gegevens zodat ze de juiste beslissingen kunnen nemen - via standaard sms- of e-mailwaarschuwingen of gedetailleerde dashboardinformatie. 

Lees ook: Hogere harmonischen zorgen voor uitvan van medische apparatuur 

close-video-button