Fortop branches

Toegangstechniek hekken, deuren en poorten

Toegangstechniek

Het automatiseren van toegang in logistiek en industrie, dát is toegangstechniek voor fortop. Het omvat alles wat van doen heeft met het toelaten van personen en voertuigen door middel van deuren, slagbomen, rolluiken, speedgates en industriële poorten. Hier is meer voor nodig dan een schakelaar.

Maak gebruik van ons complete assoritment en kennis over de laatste technologiëen, veiligheidsnormen en producten.

 

Bekijk toegangstechniek in de webshop

Toegangstechniek
Parkeersystemen

4 oplossingen voor Parkeersystemen

Bij parkeersystemen wordt er gebruik gemaakt van slagbomen of inzinkbare palen (pollers). Met de lusdetectoren van Bircher Reglomat kunt u vertrouwen op een snelle en veilige activering van uw parkeersysteem. Obstakels en slagbomen laten zich eenvoudig beveiligen met schakellijsten. Lees meer over parkeersystemen.

Activeren en beveiligen van schuifdeuren

Radarbewegingsmelders en actieve en passieve infraroodmelders kunnen worden ingezet voor de herkenning van mensen en objecten die een deur benaderen. Combineer de technologieën uit de Prime-productlijn van Bircher Reglomat die gebruik maken van radars en een actieve infraroodtechniek. Lees meer over toegangsdeuren.

 

Bekijk Prime-serie

Radar toegangssensoren Prime-serie
Automatische industriedeuren

Toegangscontrole van verticale industriële deuren

Iedereen die gebruik maakt van industriële deuren, gebruikt hier tegenwoordig technologie bij. Deze technologie kan op veel manieren ingezet worden. Door het combineren van radars, sensoren, lusdetectors en schakellijsten zorgt u voor een optimale controle van de toegang. Lees meer over industriedeuren.

Automatische schuifpoorten voor een veilige doorgang

Wilt u een terrein afschermen met een of meerdere schuifpoorten? Passerende voertuigen moeten dan zo soepel mogelijk doorgang krijgen. Lusdetectoren analyseren in de bodem geïnstalleerde inductielussen en herkennen tijdig een naderend voertuig. De montage van schakellijsten aan de sluitranden garandeert veiligheid voor mens en voertuig. Bircher Reglomat biedt activerings- en veiligheidsunits die voor een probleemloze werking van uw terreinhek zorgen. Lees meer over schuifpoorten.

Schuifpoorten

Ga naar Merken

Betrouwbare merken, uitgekozen door onze specialisten

Stel je technische vraag!

Neem contact op met onze technische binnendienst. Vul het formulier hiernaast in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.