Prijs, levertijd, go!

Als (technische) groothandel wilt u uw klanten zo snel mogelijk voorzien van prijs en levertijd van het juiste product. Uw klant verwacht een snelle levering, een juiste prijs en het best passende product. Dit is geen kwestie van dozen schuiven maar van juiste informatievoorziening. Zo kunt u uw klant zo goed mogelijk helpen. Met veel kennis over mogelijke applicaties en onze producten helpen wij u graag verder!

Snel leveren, veel kennis en breed assortiment

Groothandel nieuwsbrief

Vier keer per jaar sturen wij een nieuwsbrief speciaal voor groothandels. De nieuwsbrief bevat nieuws over producten die zijn opgenomen in 2BA of productnieuws gericht op groothandels. Ontvangt u de nieuwsbrief?

 

Bekijk groothandel nieuwsbrief archief

Escha in 2BA database

De vraag naar actuele en complete artikel- en productdata groeit. 2BA is opgericht voor het onderhouden, beheren en exploiteren van uniforme artikelbestanden. Producenten, importeurs, groothandels en installateurs kunnen via 2BA informatie met de centrale database uitwisselen. Groothandels kunnen de data gebruiken voor publicatie op hun eigen website en ter verrijking van hun artikelinformatie.

 

Lees meer

Ons assortiment telt meer dan 30.000 artikelen.
Auer in 2ba groothandel

Auer signalering gemakkelijk in uw eigen bestelsysteem

In industriële toepassingen spelen signalen een grote rol. Een optisch of akoestisch alarm wordt namelijk altijd begrepen. Fortop levert deze signaleringsapparatuur van fabrikant Auer.

 

Lees meer

snel antwoord op uw vraag

Heeft u specifieke vragen? Of heeft u een product snel nodig? Neem dan contact op met onze binnendienst.

Stel uw vragen over prijzen, levertijden en producten aan Dennis, Michiel of Joris via verkoop@fortop.nl.

Stel uw vragen over orders, verwachte levertijden en administratie aan Margreeth of Margaretha via info@fortop.nl.

 

team fortop NL

close-video-button