Auer Signal | signaallampen en zoemers voor industrie

Auer Signal voor Audio- en visuele signalering

Auer Signal is technologische leider op het gebied van optische- en akoestische signaalapparaten zoals signaaltorens, signaallampen, zoemers, hoorns en sirenes. De producten van Auer Signal bieden oplossing bij het waarschuwen, beschermen en begeleiden van mensen in een moderne industriële omgeving bij gevaar of calamiteit.

Auer Signal werd in 1910 opgericht in Wenen, Oostenrijk. Sindsdien heeft Auer Signal zich ontwikkelt tot technologische leider op het gebied van signaalapparatuur.

 

Bekijk Auer Signal productenStel uw vraag over Auer Signal

auer Signal signalling logo
Signaaltoren auer Signal ecomodul

Auer Signal modulaire signaaltorens met LED

Wilt u de status van een specifieke machine van een afstand kunnen zien of horen? Maak dan gebruik van een modulaire signaaltoren. De ECOmodul van Auer Signal heeft veel verschillende opties en montagemogelijkheden, zodat u exact de signaaltoren kunt samenstellen zoals u hem wenst.

De ECOmodul maakt gebruik van een zeer heldere LED-technologie, waardoor het signaal nog beter zichtbaar is. Het aansluiten is eenvoudig, namelijk via veerdruk of push-in technologie. Ontwikkeld en gebouwd voor vele jaren probleemloos gebruik in de industrie. Lees meer over modulaire signaaltorens

De hoogste standaard op de internationale signaleringsmarkt

De serie T (ø 75 mm) en U (ø 60 mm) signaallampen zijn in meerdere varianten leverbaar als opbouw- en paneelmontage versie. Ook optisch-akoestische en akoestische modellen zijn van het T model beschikbaar.
Met deze uitbreiding van het programma heeft Auer Signal de juiste signaleringen voor extreme en veeleisende applicaties. Een temperatuur bereik van -30 °C tot +60°C, een afdichting van IP66 en een slagvastheid tot IK10 zijn voorbeelden van het uiterst robuuste ontwerp. Lees meer over signaallampen.

Auer Signal T-serie signaallampen
auer ex proof atex signaallamp

Ex-proof visuele signaleringen

Gebouwd voor gebruik in de chemische industrie, raffinaderijen olieriggen of in scheeps- en vliegtuigbouw. De Ex-signaleringsapparatuur van Auer Signal zijn onderhoudsvrij en hebben geen onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn.

Catalogus 2017

auer signal catalogus

close-video-button