Auer

Auer Signal | signaallampen en zoemers voor industrie

Auer Signal voor Audio- en visuele signalering

Auer Signal is technologische leider op het gebied van optische- en akoestische signaalapparaten zoals signaaltorens, signaallampen, zoemers, hoorns en sirenes. De producten van Auer Signal bieden oplossing bij het waarschuwen, beschermen en begeleiden van mensen in een moderne industriële omgeving bij gevaar of calamiteit.

Auer Signal werd in 1910 opgericht in Wenen, Oostenrijk. Sindsdien heeft Auer Signal zich ontwikkelt tot technologische leider op het gebied van signaalapparatuur.

auer Signal signalling logo
Signaaltoren auer Signal ecomodul

Auer Signal modulaire signaaltorens met LED

Wilt u de status van een specifieke machine van een afstand kunnen zien of horen? Maak dan gebruik van een modulaire signaaltoren. De ECOmodul van Auer Signal heeft veel verschillende opties en montagemogelijkheden, zodat u exact de signaaltoren kunt samenstellen zoals u hem wenst.

De ECOmodul maakt gebruik van een zeer heldere LED-technologie, waardoor het signaal nog beter zichtbaar is. Het aansluiten is eenvoudig, namelijk via veerdruk of push-in technologie. Ontwikkeld en gebouwd voor vele jaren probleemloos gebruik in de industrie.

Lees meer >

De hoogste standaard op de internationale signaleringsmarkt

De serie T (ø 75 mm) en U (ø 60 mm) signaallampen zijn in meerdere varianten leverbaar als opbouw- en paneelmontage versie. Ook optisch-akoestische en akoestische modellen zijn van het T model beschikbaar.
Met deze uitbreiding van het programma heeft Auer Signal de juiste signaleringen voor extreme en veeleisende applicaties. Een temperatuur bereik van -30 °C tot +60°C, een afdichting van IP66 en een slagvastheid tot IK10 zijn voorbeelden van het uiterst robuuste ontwerp.

Lees meer over Auer Signal T-serie >

Auer Signal T-serie

Ex-proof visuele signaleringen

Gebouwd voor gebruik in de chemische industrie, raffinaderijen olieriggen of in scheeps- en vliegtuigbouw. De Ex-signaleringsapparatuur van Auer Signal zijn onderhoudsvrij en hebben geen onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn.

Catalogus 2017

Contact

We helpen u graag verder. Specifieke vragen over automation, energy control of maatoplossingen? Onze specialisten beantwoorden ze graag.

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.