Beijer Electronics

Beijer Electronics is leverancier en specialist op het gebied van touchspanels voor Human Machine Interfaces (HMI) voor automatisering en datacommunicatie. Met de touchpanels is het mogelijk personen te integreren in automatiseringstaken. Met behulp van gebruikersinput wordt er door mens gecommuniceerd met machine. Het is hierdoor mogelijk functies te controleren, monitoren en optimaliseren.

 

Bekijk Beijer electronics producten Stel uw vraag

Logo Beijer Electronics
X2 Operator Panels - Beijer Electronics

Beijer Electronics X2-serie

De Beijer Electronics X2-serie is een unieke serie operator panels. Samen met de ondersteunende softwaretools iX Developer en WARP Engineering Studio biedt de X2-serie een geïntergeerde HMI-oplossing. De Beijer Electronics X2 base is een standaard HMI met functionaliteiten uit de X-serie.

Voor speciale omgevingen heeft de Beijer Electronics X2-serie een extreme-versie voor extreme omstandigheden zoals temperatuur en een marine-serie voor marine & offshore applicaties. De X2 pro is een high performance HMI voor alle automatiseringsbehoeftes. 

 

Bekijk Beijer Electronics X2 operator panels

Beijer Electronics BoX2

BoX2 is een serie protocol converters, IoT gateways en edge controllers die slim communiceren mogelijk maakt. Met de Beijer Electronics BoX2 protocol converters is het mogelijk gegevens te delen tussen PLC's van verschillende merken en deze vervolgens op te slaan in de cloud. De protocol converters bieden IoT-oplossingen die gepresenteerd kunnen worden via dashboards op mobiele apparaten via HTML5. Lees meer over protocol converters.

 

Bekijk Beijer Electronics BoX2 protocol converters

Protocol Converters - BoX2 - Beijer Electronics

WORKSHOP HUMAN MACHINE INTERFACE

Dankzij Human Machine Interface (HMI’s) kunt u machines en processen optimaal beheren. Een HMI-specialist van Beijer Electronics legt u in deze workshop de belangrijkste technieken achter HMI’s uit. U komt alles te weten over de ontwikkeling van operator panels en de bijbehorende IX Developer Software. En hoe deze te configureren en programmeren. U zult merken: in de interactie tussen mens en machine is alles mogelijk.

 

Meld u aan voor de workshop

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

26/11/2018
Automation

Zo zet u uw E1000-serie eenvoudig om naar iX-serie

E1000-serie niet meer leverbaar na 2018 Zo zet u uw E1000-serie eenvoudig om naar X2-serie De EXTER / E1000-bedieningspanelen van Beijer Electronics worden na 2018 niet meer geproduceerd. Waarom dat is en hoe u uw bestaande applicaties soepel om kunt zetten naar de nieuwe iX-visualisatiesoftware...

Lees meer

close-video-button