Comsys

Kosten besparen? Reduceer blindvermogen!

Herstellen van de perfecte sinusvorm

Veel industrieën hebben last van een slechte netvoeding zonder het te weten. Slechte power quality resultaten in de productie zorgen voor instabiliteit en energie inefficiënt. Comsys elimineert de meest voorkomende stoornissen, verbetert milieuprestaties en bespaart energie.

Met actieve, dynamische en passieve filters van Comsys is fortop in staat een totaaloplossing te bieden op het gebied van power quality. Wanneer blijkt dat er problemen zijn binnen het netwerk kan een actief filter dit oplossen. Producten van Comsys werken in veel gevallen kostenbesparend!

Comsys, opgericht in 2001, is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van actieve, passieve en dynamische filters.

 

Bekijk Comsys ADF Power Tuning productenStel uw vraag

comsys adf power tuning logo

Voordelen Comsys

  • Verbertert milieuprestaties
  • Energiebesparend
  • Kostenbesparend
  • Voorkomt instabiliteit 
  • Vergroot levensduur van machines
  • Waardevermeerdering door een hogere power quality

PQ-check: de eerste stap op weg naar kostenreductie

In een wereld vol elektronica is een goede spanningskwaliteit van groot belang. Elektronica veroorzaakt door zijn niet-lineaire gedrag stroomvervuiling die de spanningskwaliteit negatief beÔnvloedt. Tegelijkertijd is diezelfde apparatuur steeds gevoeliger voor de vervuiling die het deels zelf veroorzaakt. Schommelingen in de netspanning (onderspanning, spanningsdips) hebben een veel grotere invloed op de werking van apparatuur dan vroeger. Power Quality-problemen kunnen daarom op korte of lange termijn tot forse kostenposten leiden.

Whitepaper: Actieve filters

De ontwikkeling van elektronica zorgt ervoor dat compensatietechnieken steeds intelligenter worden. Sinds een aantal jaren zien we dat een actief dynamisch filter (ADF) steeds vaker wordt toegepast voor het oplossen van power quality problemen. Maar wat is nu een ADF? Dat leest u in de forTop white paper 'Actieve filters'.

Lees meer >

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

18/12/2014
Solution

Snel kosten verminderen? Reduceer uw blindvermogen

Waarom blindvermogen reduceren? Het werkelijk vermogen wordt omgezet in zinvolle energie. Het blindvermogen wordt gebruikt om het magnetisme in kabels en transformatoren in stand te houden. Als we het werkelijk- en blindvermogen bij elkaar op tellen krijgen we het schijnbaar vermogen. Ka...

Lees meer

close-video-button