ESCHA

Escha bekabeling en datakabels

Escha | Wereldwijd netwerk

Escha ontwikkelt en produceert haar powerkabels, datakabels, connectoren, chassisdelen, splitters en I/O boxen in Duitsland. Wereldwijd werken er 700 mensen voor Escha. Samen genereren zij een jaarlijkse omzet van ca. € 55 miljoen. Door escha haar wereldwijde distributienetwerk en productiefaciliteiten in Europa, Amerika en Azië, garanderen zij wereldwijd consistent product, kwaliteit en dienstverlening.

Escha gmbh logo fortop
Escha datakabels

Escha heeft simpelweg betere dataoverdracht door 'shielded' concept

Datakabels van Escha brengen data van A naar B met minder dataverlies. Waarom? Kabels van Escha zijn shielded, wat inhoudt dat de kabel voorzien is van een extra omhulsel.

Het shielded omhulsel loopt niet alleen door de kabel maar loopt door tot in de connector. Escha trekt het shielded omhulsel door tot ver in de kabel waardoor er minder dataverlies is. Lees meer over datakabels.

Escha kabels en connectoren op maat gemaakt

Naast standaard kabels die in vele soorten en maten te verkrijgen zijn maakt Escha klantspecifieke kabels op maat. Deze custom made solutions worden op basis van uw wensen gemaakt. 

escha kabels en connectoren
Escha power connectoren

Escha | Power follow bus

Industrie 4.0, IoT en BigData zijn bij iedereen bekend en het biedt ongekende mogelijkheden. Maar hoe zit het met de elementaire basis - de bedradingsfilosofie? Terwijl voorheen de kast het centrale element van de automatisering was, verplaatst de automatiseringstechnologie zich nu gedecentraliseerd naar het veld. Lees meer over power follow bus.

Het complete aanbod van ESCHA

Download voor het complete aanbod standaard-connectoren de ESCHA-catalogus, of kijk in de webshop.

Download de ESCHA catalogus

 

 

Escha catalogus

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

18/05/2016
Automation

Escha hygiënisch ontwerpen een must in de praktijk

Aansluitoplossing voor de voedingsmiddelenindustrie Hoge bescherming In de voedingsmiddelenindustrie zijn de specifieke eisen van de machines en installaties veel hoger dan die van de klassieke mechanica. Escha connectoren met Hygienic Design maken het mogelijk componenten te gebruiken in toepassi...

Lees meer

Stel je technische vraag!

Neem contact op met onze technische binnendienst. Vul het formulier hiernaast in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.