Rechner

Rechner sensors capacitieve - inductieve sensoren - levelsensoren

Inductieve- en capacitieve sensoren

Sinds oprichting heeft Rechner een leidende positie op het gebied van sensortechniek. Dit geldt vooral op het gebied van capacitieve sensoren voor niveauregeling of positieregeling. Velen beschouwen de naam Rechner als synoniem voor een capacitieve sensor.

Door de snelle ontwikkelingen op de markt en specifieke klantvragen groeit het assortiment van Rechner steeds verder. Het assortiment telt meer dan 3000 modellen, met een groot aanbod in verschillende afmetingen en procesaansluitingen.

Rechner werd in 1965 opgericht en ontwikkelt en produceert sindsdien capacitieve- en inductieve sensoren.

rechner sensors logo
capacitieve sensor Rechner smart paddle

VOORKOM STORING EN STILSTAND

De capacitieve Smart Paddle van Rechner is er voor de niveaucontrole van bulkgoederen en is ontworpen voor vloeistoffen met een diÎlektrische constante van 2 tot 80. Eenvoudiger kan het niet: de gebruiker installeert de sensor, sluit hem elektrisch aan en de niveausensor is klaar voor de meting.

Lees meer over capacitieve sensor >

Rechner Ilevel capacitieve staafsensor

De capacitieve staafsensor voor analoge niveaumeting van Rechner heeft naast de analoge uitgang ook twee schakelpunten. Het analoge meetbereik en de twee schakelpunten kunnen door de gebruiker ingesteld worden. Daarbij kunnen de twee schakelpunten in of uit het ingestelde analoge meetbereik geprogrammeerd worden.

Lees meer over capacitieve niveau sensor >

capacitieve niveau sensor Rechner i-level
capacitieve naderingsschakelaar Rechner 26-serie

Het alternatief voor trilvorken, roterende en vlotterschakelaars

Oorspronkelijk ontwikkeld voor het optimaliseren van de detectie van stroperige en aankoekende producten, heeft de 26 serie capacitieve naderingsschakelaars zich ontwikkeld tot een probleemoplosser voor vele toepassingen.

Lees meer over capacitieve naderingsschakelaar >

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

01/01/2014
Automation

Steute inductieve sensoren voor complexe toepassingen

Inductieve sensoren voor lage (-40 °C) en hoge (+120 °C) temperaturen Een prima alternatief voor positieschakelaarsSteute presenteert een uitgebreid gamma van inductieve schakelaars. Deze sensoren kunnen worden toegepast als alternatief voor positieschakelaars of de reeds bekende magnetisch...

Lees meer

Stel je technische vraag!

Neem contact op met onze technische binnendienst. Vul het formulier hiernaast in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.