SensoPart voor detectiesensoren en vision camera's

Detecteren, positioneren, identificeren en herkennen

In de afgelopen 20 jaar heeft SensoPart zich ontwikkelt tot specialist op het gebied van detecteren, positioneren, identificeren en het herkennen van afmeting, kleur of contrast. SensoPart ontwikkelt en produceert een breed scala aan sensoren voor standaard toepassingen maar onderscheid zich met sensoren voor specialistische toepassingen.

Een groot deel van de producten van SensoPart maken binnen fortop deel uit van het toepassingsgebied Vision & sensors. Een meerwaarde van SensoPart is dat men niet alleen standaard sensoren produceert maar vooral oplossingen biedt in het geval van specifieke klantvragen. Voor elke klantvraag de juiste sensor!

In 1994 richtte Theodor Wanner SensoPart op in Wieden, Duitsland. Anno 2016 werken er wereldwijd 150 medewerkers.

Sensopart logo
Vision camera SensoPart Visor

De beste in hun klassen!

Sensopart Visor® serie
Nog nooit waren vision sensoren zo efficiënt, zo eenvoudig en intuïtief te gebruiken. Met een paar muisklikken is de Visor® klaar voor gebruik. De Visor®-technologie van SensoPart is een eenvoudige en effectieve oplossing voor de moeilijkste automatiseringstaken. Lees meer over vision camera's.

Transparante en donkere object detectie

Het detecteren van zwarte, extreem donkere of transparante objecten kan voor een uitdaging zorgen. Een normale sensor met rood led-licht of laserlicht biedt niet altijd oplossing. SensoPart Blue Light heeft een blauwe lichtspot die beter bestand is tegen donkere objecten die het licht absorberen of tegen transparante objecten die het licht weerkaatsen. Lees meer over detectie van transparante of donkere objecten.

Transparante of donkere objecten sensor
Miniatuursensor sensopart F 10

Miniatuursensor met laserlicht

De SensoPart F 10-serie is een miniatuursensor is de kleinste lasersensor in zijn klasse. De miniatuursensor is ook verkrijgbaar met LED-licht. Met achtergrond onderdrukking is het mogelijk het bereik van de sensor in te stellen. De afmeting van de sensor is slechts 21 x 14 x 8 mm. Lees meer over minatuursensor.

F 25: Voor iedere toepassing de juiste sensor

De F 25 serie fotocellen overtuigt niet alleen door het ruime aanbod in variaties, maar ook door veel nuttige  details die het verschil maken in een applicatie. Alle F 25 sensoren zijn als laser en LED-variant beschikbaar.

 

Contact

We helpen u graag verder. Specifieke vragen over automation, energy control of maatoplossingen? Onze specialisten beantwoorden ze graag.

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.