01/01/2024

Auer Signal RDMUP serie - de felste multifunctionele signaallamp ter wereld

RDMUP signaallampen van Auer SignalMet de in januari 2024 geïntroduceerde RDMUP serie signaallampen heeft Auer Signal de helderste signaallamp ter wereld op de markt gebracht. Met, afhankelijk van de kleur, een lichtsterkte tot maar liefst 450 candela (cd) is deze lamp zelfs te zien bij direct zonlicht en dat vergroot de veiligheid. De RDMUP serie heeft verschillende functionaliteiten qua signalering voor een breed scala aan toepassingen.

Doordat het licht onder een kleine stralingshoek gefocust is, is het mogelijk om signalering over bijzonder lange afstanden mogelijk te maken. Door het licht op deze manier te focussen wordt tevens verblinding voorkomen wanneer men dichtbij de lamp staat.

De RDMUP (Ultra Performance) serie van Auer Signal biedt een hoge mate van veiligheid voor signaleringen op grote afstand, met name voor buiten. Om deze reden zijn de lampen allemaal IP66 geclassificeerd zodat ze blijvend buiten geïnstalleerd kunnen worden. Deze signaallampen zijn dan ook met name geschikt voor o.a. havens, poorten, groot rijdend materieel, zware machines, etc.

 

Bekijk de RDMUP serie in de Product Portal Stel uw vraag 


Altijd de juiste kleur voor uw toepassing

De 6 kleuren van de RDMUP serie

De RDMUP serie is leverbaar in 6 verschillende kleuren:

Door deze verscheidenheid aan kleuren is voor elke toepassing de juiste kleur lamp te vinden.


RDMUP serie verslaat de concurrentie met gemakAuer Signal - vergelijking met andere merken

Wanneer het op een vergelijking met andere merken komt dan verslaat de RDMUP serie andere merken met gemak. In de afbeelding (klik op de afbeelding om te vergroten) is duidelijk te zien dat de RDMUP serie lampen veruit het beste zichtbaar is over grote afstand. Door het licht wat uit de lamp komt te bundelen wordt een krachtige lichtstraal verkregen die ook bij veel omgevingslicht, zelfs bij direct zonlicht, toch goed zichtbaar is. Dit maakt de RDMUP serie van Auer Signal dan ook dé signaallamp voor buiten.


Geen verblinding in de nabijheid van de signaallamp

Wanneer een lamp dermate veel licht geeft dat hij ook over grote afstand zichtbaar is dan is het logisch dat er angst is voor verblinding. De RDMUP serie van Auer Signal is zo ontworpen dat er geen verblinding optreedt wanneer men in de nabijheid van de lamp is. Door het licht onder een kleine hoek uit te stralen wordt het gebundeld en heeft het een enorme reikwijdte. Tevens wordt hiermee voorkomen dat iemand die dichtbij de lamp staat verblind wordt. De onderstaande afbeelding maakt dat eenvoudig duidelijk.


Multifunctionele signaallamp

De RDMUP LED signaallampen zijn allemaal multifunctioneel. Dit wil zeggen dat elke lamp meerdere signaleringsfuncties bezit. Hierbij valt onder andere te denken aan constant licht, zwaailamp, stroboscoop en pulserend licht. Door deze verscheidenheid aan functies kan de gewenste manier van signalering gekozen worden zonder dat hiervoor allerlei verschillende types signaallampen aangeschaft hoeven te worden.

 

Bekijk de RDMUP serie in de Product Portal Stel uw vraag 


Behuizing en montageRDMUP signaallampen van Auer Signal

De behuizing van de RDMUP serie is een Ø 110 mm polycarbonaat behuizing met een IK08 slagvastheid. De speciale geribbelde lens zorgt voor een gebundelde lichtstraal waardoor het licht van de RDMUP serie, ook bij zonlicht, van grote afstand te zien is. Door de IP66 en UL type 4/4x/13 classificatie en zijn temperatuurbestendigheid van -30 °C tot +60 °C is de lamp geschikt voor buitengebruik.

Montage

Qua montage kan de RDMUP serie gemonteerd worden op alle R serie montagebeugels. Deze beugels zijn beschikbaar voor horizontale of verticale plaatsing of voor montage op een buis (Ø 25 mm). Daarnaast zijn er voor de R serie ook akoestische modules beschikbaar voor akoestische signalering.

 

Bekijk de RDMUP serie in de Product Portal

close-video-button