01/01/2021

fortop opent nieuw kantoor in Uden om Zuid-Nederland beter te bedienen

Als toonaangevende aanbieder van oplossingen op het gebied van automation en energy control, hebben we in de afgelopen tijd een gezonde groei doorgemaakt. Het openen van een nieuw kantoor is voor ons een belangrijke stap vooruit en stelt ons in staat om onze klanten in het zuiden van Nederland goed te kunnen bedienen.

Klanten beter van dienst zijn

We begrijpen het belang van een persoonlijke en lokale aanpak, en daarom spreken wij de taal van de omgeving en kennen wij de markt. Het nieuwe kantoor in Uden is gelegen op een uitstekende locatie en biedt moderne faciliteiten die zijn ontworpen om de productiviteit en samenwerking te bevorderen. De toevoeging van dit nieuwe kantoor stelt ons in staat om onze klanten in de regio beter van dienst te zijn en onze groei voort te zetten.

"We zijn blij met onze nieuwe locatie en aanwezigheid in Uden," zegt Ton Kanters, directeur bij Fortop. "Dit nieuwe kantoor stelt ons in staat om onze klanten in het zuiden van Nederland goed te bedienen, met een persoonlijke aanpak die past bij de lokale markt. We zijn trots op onze toewijding aan innovatie, kwaliteit en klantenservice, en we zijn vastbesloten om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Het openen van een nieuw kantoor is slechts een van de vele manieren waarop we werken om dat te realiseren."

Het nieuwe kantoor is begin 2023 in bedrijf genomen, en we kijken ernaar uit om onze klanten, partners en medewerkers te verwelkomen op de nieuwe locatie.

Sfeerimpressie fortop locatie Uden

 

Over fortop

fortop is specialist op het gebied van automation en energy control. We kijken mee, denken mee, en ontwikkelen samen met onze leveranciers de beste oplossing. Ook als die nog niet bestaat. Want storingen of problemen binnen uw energiebeheer of installaties kunnen uw productie en bedrijfscontinuïteit in gevaar brengen. Fortop helpt door deze processen te waarborgen en te versnellen. Daarnaast nemen we u graag mee in de nieuwste marktontwikkelingen.

Wij werken intensief samen met onze leveranciers. Stuk voor stuk familiebedrijven met jarenlange ervaring, die alleen maar A-producten ontwikkelen. Gecombineerd met onze specialistische vakkennis zijn wij in staat de beste oplossing voor onze klanten te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan speciale componenten voor extreme toepassingen, zoals explosievrije schakelaars in de petrochemie of wireless voetpedalen in de medische sector.

Wanneer het écht moet, beginnen onze handen te jeuken. En wanneer een standaardoplossing voldoende is, zeggen wij dit eerlijk. Want zo is fortop.

Wij zijn gek van techniek, vinden innovaties geweldig en houden van uitdagingen. Dus heeft u vragen of problemen rondom uw automation of energy control? Bel ons!

 

Automation   Energy control  Solutions


Ervaar fortop

 

close-video-button