04/12/2023

Universal robotics plugin voor Inxpect radarbeveiliging

Het radarbeveiligingssysteem van Inxpect is nu beschikbaar met een officiële URCap plugin. Deze toevoeging maakt het gemakkelijker om het systeem te integreren met robots van Universal Robots, zodat gebruikers en programmeurs efficiënter kunnen werken met deze geavanceerde veiligheidstechnologie.

URCap plugin

Met de integratie van de URCap plugin wordt alle belangrijke informatie over het Inxpect veiligheidsradarsysteem in één oogopslag overzichtelijk weergegeven op het bedieningspaneel van de robot. 

Tot 6 radar sensoren

De besturingseenheid van het Inxpect-systeem biedt de mogelijkheid om tot zes radar sensoren tegelijkertijd te monitoren. Op de pagina van de besturingseenheid vind je alle essentiële informatie, zoals statussen en digitale in- en uitgangen, overzichtelijk bij elkaar. 

Inzicht in status van velden, afstand en objecten

Daarnaast is er een aparte pagina voor de slimme sensoren waar je gedetailleerde gegevens kunt bekijken zoals de status van detectievelden, de afstand tot gedetecteerde objecten en de huidige werkmodus van elke sensor. In de informatieweergave worden alle gegevens over de slimme sensoren en de besturingseenheden samengebracht zodat je een compleet beeld hebt van de werking van het systeem. Lees meer over radarbeveiliging.

Hoofdpagina Besturingseenheid overzicht Veilige radar sensoren overzicht Informatieoverzicht
Hoofdpagina Besturingseenheid overzicht Veilige radar sensoren overzicht Informatieoverzicht
Tot 6 (veilige) radar sensoren tegelijkertijd bewaakt door dezelfde besturingseenheid. Alle statussen, digitale ingangen en uitgangen op één plek. Alle statussen van de detectievelden, doelafstanden en werkmodi van elke sensor. Alle informatie over (veilige) radarsensoren en besturingseenheden.

 

 Bekijk radar sensoren van InxpectStel uw vraag over URCap  Download de URCap software

close-video-button