Solliciteer bij fortop!

fortop is specialist op het gebied van automation en energy control. Samen met onze, hoofdzakelijk Duitse, A-merk leveranciers ontwikkelen we de beste oplossingen voor vragen van onze klanten. Soms volstaat een standaardoplossing, een andere keer moet het maatwerk zijn. Wij zijn gek van techniek en innovatie.

Ons hoofdkantoor zit in Zwartsluis, tussen Meppel en Zwolle. We hebben verkoopkantoren in Eindhoven, Sint Pieters Leeuw (net buiten Brussel) en Malvern (iets onder Worcester – UK).

Op dit moment zijn we met 24 collega’s en 2 stagiairs. Ons hoofdkantoor in Zwartsluis is te klein, daarom gaan we er een pand bij bouwen. We kunnen dan weer met z’n allen lunchen aan onze lange stamtafel. Je komt in een bedrijf dat letterlijk uit zijn jas groeit. Een bedrijf waarin we als team opereren. Hard werken en plezier gaan bij ons hand in hand. Iedereen binnen fortop kijkt altijd of we dingen beter kunnen doen. Door taken te automatiseren en met elkaar kritisch te kijken naar onze werkwijzen. Een functieprofiel passen wij aan aan de kwaliteiten van onze mensen. In plaats van mensen die zich aanpassen aan een papiertje.
 
 
Zie jij jezelf al werken bij fortop? Stuur ons dan je movitivatie en cv.

close-video-button