02/05/2022

Geen gepruts meer met de overmolded Deutsch connectoren van ESCHA

Ben je dat gepruts ook zo zat? Elke keer die kleine connectorpin aan de ader knijpen en ‘m dan ook nog per ongeluk in de verkeerde connectorpositie steken? Dat is nu voorbij met de overmolded Deutsch connectoren van ESCHA. Geen frustraties meer en ook nog eens een stuk sneller én fijner werken.

Betrouwbaar Overmolded connectoren in Deutsch-DT uitvoering - ESCHA

Binnen de agrarische branche, landbouwsector en de voertuigindustrie worden hoge eisen gesteld op het gebied van connectiviteit. Dagelijkse zware belasting en verschillende omgevingsomstandigheden vormen een échte uitdaging. Door de aangegoten connector van de ESCHA Deutsch kabels krijgen vocht, water of andere vloeistoffen geen kans meer om de connector binnen te dringen om zo een hoge betrouwbaarheid te garanderen. Vanzelfsprekend hebben de kabels een goede weerstand voor wat betreft temperatuur en vloeistoffen zoals remvloeistof, olie, brandstoffen, etc.

Op maat

De connectoren zijn beschikbaar in de typische 2-, 4- en 6-polige versies, in male en female uitvoering. In combinatie met de exclusieve ESCHA PUR-kabel "S370" zijn het echte allrounders. Er kan gekozen worden uit zowel single-ended kabelsets met een open kabeleind en double-ended kabelsets met overmolded connectoren in Deutsch-DT design aan beide zijden.

Zoals gebruikelijk bij ESCHA, en op verzoek, zijn er verschillende modificatiemogelijkheden. Bijvoorbeeld met schroefdraad voor beschermslangen of verbindingskabels met een M12-connector aan de B-zijde. Vraag ons gerust naar de vele mogelijkheden.

KleurcoderingESCHA markeerringen

Wanneer je een hele bos kabels hebt dan is het natuurlijk lastig om te weten welke kabel waarvoor dient. Met de ESCHA markeerringen is het mogelijk om de kabels simpel uit elkaar te houden. De markeerring kan eenvoudig op de connector bevestigd worden om zo in één oogopslag te kunnen zien waar elke kabel voor dient.

Compleet programma voor mobiele automatisering

Naast de nieuwe connectoren in Deutsch-DT uitvoering biedt ESCHA ook M12-connectoren met kunststof borgmoeren aan. Door hun robuustheid bieden ze een kosteneffectief alternatief voor roestvrij staal. De M12-connectoren zijn bestand tegen extreme temperaturen van -30°C tot +90°C, bevatten UV-stabilisatoren, zodat ze niet poreus of ruw worden en kunnen gemakkelijk worden verwijderd uit omhulsels met water onder druk, modder of olie. Door het unieke ontwerp kunnen ze zowel met de hand als met een momentsleutel worden vastgedraaid en voldoen ze achteraf aan de beschermingsklassen IP67, IP68 en IP69.

Belangrijkste kenmerken ESCHA Deutsch-DT connectoren:

  • Overmolded connectoren
  • Veel beter bestand tegen indringen van vloeistoffen (IP65, IP67, IP68 en IP69)
  • Sneller werken door aangegoten connector
  • Minder kans op fouten
  • Kabel is volledig naar wens samen te stellen (o.a. lengte, kleur, connector(en), etc.)
  • Door middel van kleurringen zijn de kabels eenvoudig te coderen

 

Stel je vraag over overmolded Deutsch-DT connectoren

close-video-button