Objectherkenning en objecten meten - BLOB-functie

Met de nieuwe BLOB-functie (Binary Large Object) van SensoPart bent u in staat om met één sensor complexe objecten te beoordelen op basis van meerdere eisen. 

Visor® met Blob-functie

De SensoPart Visor® met Blob-functie telt de hoeveelheid objecten, herkent of objecten juist of op de kop liggen, welke kleur de objecten hebben en bepaalt de vorm. Dit maakt de sensor uitermate geschikt voor sorterende functies binnen een proces.

 

Bekijk Visor® camera's met Blob-functie Stel uw vraag

Visor® camera met Blob-functie - SensoPart

VISOR® Vision sensor BLOB (Binary Large Object) function - SensoPart

Visor® camera met Blob-functie - SensoPart

De Visor® camera met Blob-functie detecteert zelfs de kleine verschillen tussen objecten, telt onderdelen of detecteert wanneer een product naar boven of naar beneden is gericht. Met gebruik van de kalibratie functie kunnen posities en afstanden in de sensorafbeelding eenvoudig omgezet worden naar relatieve wereld coördinaten of absolute robot coördinaten. Lees meer over Visor® vision camera's.

Geïntegreerde verlichting

De Visor® sensor heeft een gebruiksvriendelijke configuratiesoftware en beschikt over een 1,3 megapixel camera voor objectdetectie en heeft een encoderinvoer. De sensors zijn verkrijgbaar met witte, rode en infrarode geïntegreerde LED’s en als uitvoering met een C-mount. 

In de onderstaande video heeft de SensoPart VISOR® met Blob functie vier taken:

  • Tel het aantal objecten
  • Bepaal de vorm
  • Welke kleur zijn de objecten?
  • Liggen de objecten juist of op de kop?

 

Bekijk Visor® camera's voor objectherkenning in de webshop

Vision camera Visor V10 - SensoPart
Haalbaarheidsanalyse Vision - SensoPart

Haalbaarheidsanalyse Vision

Is Vision een oplossing voor u? Voor het antwoord op deze vraag heeft fortop een haalbaarheidsanalyse opgesteld. Na het beantwoorden van een aantal vragen over uw applicatie, ontvangt u advies over de wensen en mogelijkheden van Vision binnen uw applicatie.

 

Vraag de haalbaarheidsanalyse aan

How to: VISOR® Vision sensor with BLOB function

close-video-button