elektrotechnisch bureau - ETB

Kies de juiste meter

De keuze voor de juiste meter is essentiëel. Voor een continu verbeterproces is het nodig permanent en goed te meten. Dat lijkt eenvoudiger dan het is. Dertig procent van de meetinstrumenten wordt verkeerd aangesloten. Hoe zorg je ervoor dat je goed meet?

De keuze voor een energiemeter hangt af van wat u wilt meten en hoe u wilt dat de gegevens gepresenteerd worden.

 

Ga naar de keuzehulp 'Kies de juiste meter'

De keuze van de juiste meter is essentiëel | fortop
Samenwerking Van den Bor Elektrotechniek en fortop

De noodzaak van voortdurend meten

Klant aan het woord

Toen Wiebe de Jong 12,5 jaar geleden Van den Bor Elektrotechniek in Nijkerk overnam, schafte hij als eerste investering een professionele meter aan. Die stap is nog steeds van onschatbare voor zijn bedrijf én zijn opdrachtgevers. “Dankzij voortdurend meten én mijn samenwerking met fortop bespaar ik opdrachtgevers veel geld”, zegt de directeur-eigenaar.

Lees het hele verhaal van ETB'er Wiebe de Jong

Een goede stroomvoorziening: niet zo vanzelfsprekend als het lijkt

De druk op het energienetwerk wordt steeds groter, terwijl de kwaliteit van het net ernstig onder druk staat. Dat bedreigt bedrijven en organisaties die afhankelijk zijn van een continue stroomvoorziening. Internationale productiebedrijven, datacenters, ziekenhuizen, vliegvelden, netbeheerders, etb-ers en installateurs werken daarom samen met fortop. Wij zijn dé specialist in Energy Control. Met metingen, analyses en optimalisaties dragen wij bij aan de voortdurende beschikbaarheid van elektriciteit.

Lees meer over een goede stroomvoorziening

Een goede stroomvoorziening: niet zo vanzelfsprekend als het lijkt

Ga naar Merken

Betrouwbare merken, uitgekozen door onze specialisten

close-video-button